Lapsille ja lapsiperheille

Parikkalan seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Näiltä sivuilta voit etsiä ja löytää juuri teille sopivaa toimintaa.

"Vielä tilaa on! Vielä tilaa on!

Tartu käteen, tääl on sulle paikka.

Vielä tilaa on....!"

Lv: 144

Lapsille ja lapsiperheille tarjolla olevia toimintoja Parikkalan seurakunnassa

Parikkalan seurakunta tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monenlaista toimintaa ympäri vuoden. Talvisaikaan kokoontuvat säännöllisesti eri ikäryhmille suunnatut päiväkerhot sekä perheille suunnatut perhekerhot ja perhemuskari.

Säännöllisen kerhotoiminnan lisäksi ajoittain järjesteään myös monelaisia perheille suunattuja tapahtumia, esimerkiksi nukketeatteria tai konsertteja. Välillä myös tehdään pieniä retkiä ja pidetään leiripäiviä. Lapsiperheille suunnattuja kirkkohetkiä ja perhemessuja järjesteään useita kertoja vuoden aikana.

Kesäkuussa toimivat juhannukseen saakka  sekä lasten että perheiden kesäkerhot. Kesällä pidetään myös leiripäiviä, esimerkiksi perheiden leiripäivä tai isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä.

Lapset  ja aikuiset leikkivät leirikeskuksen pihalla
Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä heinäkuussa 2017
Perhe luontorasteilla