Tervetuloa mukaan nuorten toimintaan!

Nuorten toiminta kokoaa yhteen yli 14-vuotiaita nuoria. Toiminta koostuu viikottaisista nuortenilloista sekä erilaisista tapahtumista ja retkistä.

Nuortenillat ovat tiistaisin klo 18-20 Pikkupietarissa (Pietarinkuja 2, 2 krs.). Syksyn viimeinen nuortenilta on 21.11.17. Kokoonnumme vielä pikkujoulun merkeissä perjantaina 15.12. klo 16.

Nuorten peli-ilta on klo 18-19 joka 2. keskiviikko (parilliset viikot) Kirjolan koulun juhlasalissa. Huom ! Syksyn viimeinen peli-ilta on 29.11.2017.

Parikkalan seurakunnan nuorisotyön kuulumisia voit lukea myös Facebookista: www.facebook.com  Parikkalan seurakunta/nuorisotyö

Kuva Maata Näkyvissä festivaalista Turusta. Lavalla Juhani kavereineen. Juhanin musiikkia youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=Yq92-eLoY8Q&list=RDYq92-eLoY8Q#t=4

Seurakuntaruumis
Seurakunta on kuin elävä ruumis, jossa on monta jäsentä, ja jokaisella oma paikkansa ja tehtävänsä !

Kuva Turusta Maata Näkyvissä -festivaalista, johon myös Parikkalan seurakunnan nuoria osallistui 17.-19.11.2017.