Tervetuloa mukaan nuorten toimintaan!

Nuorten toiminta kokoaa yhteen yli 14-vuotiaita nuoria. Nuorten toiminnassa pääset mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja retkiin.

Nuortenillat keväällä 2018:

tiistaina 20.3. klo 15.15-17.30 Parikkalassa Pikkupietarissa,

keskiviikkona 21.3. klo 15.30-17.00 Saaren seurakuntakeskuksessa,

tiistaina 10.4. klo 15.15-18.00 Parikkalassa Pikkupietarissa sekä

torstaina 26.4. klo 15.30-17.00 Saaren seurakuntakeskuksessa.

Rippikoululaiset voivat suorittaa rippikoulun ulkoläksyjä Tiinalle nuorteniltojen yhteydessä. Tarjolla myös pientä välipalaa, tervetuloa !

Parikkalan seurakunnan nuorisotyön kuulumisia voit lukea Facebookista: www.facebook.com  Parikkalan seurakunta/nuorisotyö

Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan nuorteniltoja ja tapahtumia tai retkiä, tai ryhtyä kerhonohjaajaksi alakouluikäisille tytöille ja/tai pojille, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Tiinaan (kristiina.rankila@evl.fi) . Kerhonohjaamiseen sinulla on mahdollisuus saada koulutusta ja tarvittavia välineitä ja materiaaleja.

Kesällä 2018 tarvitsemme alakouluikäisten leiripäiviin apuohjaajia. Apuohjaajille maksetaan kerhonohjaajapalkkiot. Alakouluikäisten leiripäivät pidetään Parikkalan seurakunnan leirimajalla 26.-29.6. Mikäli apuohjaajan tehtävä kiinnostaa sinua, ota yhteyttä Tiinaan.

Elokuussa osallistumme Orpokotijuhlille (17.-19.8.) Saaren rantamajalla nuorten omaan lauantai-illan kokoontumiseen. Ilmoittaudu Tiinalle puh. 040-8641258.

Syksyllä 2018 olet tervetullut nuorten arki-illan messuun kuun viimeisenä keskiviikkona klo 18-19.30 Parikkalan siunauskappeliin  29.8., 26.9. ja 31.10.

Marraskuussa 2018 teemme retken Turkuun Maata Näkyvissä -festivaaleille, jossa esiintyy tämän hetken tunnetuimpia nuorten hengellisen musiikin esiintyjiä ja bändejä sekä Suomesta että ulkomailta. Esiintyjät edustavat eri musiikin genrejä. Tapahtumassa on myös monipuolista muuta ohjelmaa.

Kuvat Turusta Maata Näkyvissä -festivaalista, johon myös Parikkalan seurakunnan nuoria osallistui 17.-19.11.2017.

Lavalla Juhani kavereineen. Juhanin musiikkia youtubessa:

Seurakuntaruumis
Seurakunta on kuin elävä ruumis, jossa on monta jäsentä, ja jokaisella oma paikkansa ja tehtävänsä !