Rippikoulu

Syksyllä 2017 rippikouluun kutsutaan 2003 syntyneet nuoret. Vuoden 2018 puolella Parikkalan seurakunnassa järjestetään yksi rippikoululeiri.

Rippikoululeirin ajankohta on 11.6.-18.6.2018 ja leiri pidetään Savonlinnan Varparannalla kartanohostel AnnaCatharinassa (ent. WillaNuttu). Leirin konfirmaatio on sunnuntaina 1.7. 2018 Parikkalan kirkossa.

Seurakunta perii leiririppikoulusta leirimaksun, jolla katetaan lähinnä leirin materiaali-ja ruokailukustannuksia. Leirimaksu on 160 euroa oman seurakunnan jäseniltä ja 350 euroa muiden seurakuntien jäseniltä.

Rippikoulumaksu tulee suorittaa ennen leiriä 31.5. mennessä Parikkalan seurakunnan tilille: FI8953260020011793.

Leirimaksusta voi oman seurakunnan jäsen anoa vapautusta sosiaalis-taloudellisin perusteluin.

Rippikoulu on mahdollista suorittaa yksityisopetuksessa, mikäli siihen on perustellut erityissyyt ja tarve. Yksityisopetuksen järjestämisen tarpeesta on hyvä ilmoittaa rippikouluun ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom ! Kevään 2018 rippikoulu-infot Rippikoulu-osion toisella Rippikoulu-välilehdellä !

Seurakunnan jäsenet ovat Kristuksen ruumis.