Tervetuloa mukaan tyttöjen ja poikien toimintaan!

Tytöille ja pojille toimintaa

Donkkis Big Night -illat keväällä ja syksyllä

Parikkalan seurakunta järjestää  keväällä ja syksyllä 2018 varhaisnuorille DONKKIS BIG NIGHT -tapahtumat. Donkkis Big Night-illoissa on tarjolla erilaista toimintaa ja kisailua.  Ohjelmassa on myös raamattutuokio ja yhteislaulua. Yhteinen herkutteluhetki syntyi nyyttäriperiaatteella: kukin tuo jotain naposteltavaa jaettavaksi yhteiseltä pöydältä.

Kevään Donkkis-tapahtuma on huhtikuussa keskiviikkona 18.4. klo 18-20 Parikkalan seurakunnan seurakuntatalossa.  Yhteisen ohjelman ohessa voit kiertää illan aikana eri toimintapisteissä. Toimintapisteissä on mm. askartelua, karaokea, auton kelausta, hyppynaruhyppelyä, hernepussin kanssa kävelyä taitoradalla, karkkipurkkiarvauspiste, kynsien hoito-ja kampauspiste sekä arvontaa. Tarjoilupisteessä on tarjolla pientä hyvää naposteltavaa. Voit varata halutessasi pienen kolehtirahan Kansanlähetyksen "Mun kielinen Raamattu"- projektiin. Tervetuloa !

Mikäli haluat olla vapaaehtoisena mukana toteuttamassa tapahtumia jollakin toimintapisteellä, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Kristiina Rankilaan.

Päiväleirit kesäkuussa 2018

Kesällä 2018 järjestetään kesäkuun viimeisellä viikolla  26.-29.6. leiripäiviä alakouluikäisille tytöille ja pojille Parikkalan seurakunnan leirimajalla.Tarkemmat tiedot (ilmoittautuminen ja aikataulut)  ilmoitetaan toukokuun alussa.

Keskiviikkona 27.6. vietämme päiväleirin kirkkoseikkailua Parikkalan kirkossa ja kirkon pihapiirissä. Laulamme partiomessun lauluja kirkossa klo 18.00. alkaen. Vanhemmat, muu perhe -ja seurakuntaväki ovat kaikki tervetulleita yhteiseen lauluhetkeen !

Pojat ja tytöt

Perheretki Tykkimäelle lauantaina 19.5.

Seurakunnan järjestämä bussiretki Tykkimäelle lähtee Parikkalasta la 19.5. klo 8, paluukyyti Tykkimäeltä lähtee klo 16.30.

Tykkimäellä on klo 11 Huvipuistojumis, klo 12 huvipuiston laitteet avautuvat ja klo 14-16 on Jouko Mäki-Lohiluoman Yhden Joukon - yhtyeen esityksiä.

Rannekkeet 30 euroa (alle 120 senttisiltä 24 euroa). Vanhemmat ilman ranneketta ilmaiseksi. Seurakunta tarjoaa bussikyydin. Perheet huolehtivat ruokailuista itse.

Sitovat ilmoittautumiset pe 20.4. mennessä Jaana Vaittiselle (040-5616843) tai Kristiina Rankilalle (040-8641258).