Tervetuloa mukaan tyttöjen ja poikien toimintaan!

Tytöille ja pojille toimintaa

Päiväleirit kesäkuussa 2018 (huom ! ilmoittautumisaika päättynyt)

Kesällä 2018 järjestetään kesäkuun viimeisellä viikolla  26.-29.6. leiripäiviä alakouluikäisille (vuosina 2005-2010 syntyneille) tytöille ja pojille  Parikkalan seurakunnan leirimajalla.

Parikkalan seurakunnan päiväleirit leirimajalla

kouluikäisille (vv. 2005-2010 syntyneille)  tytöille ja pojille

ti 26.- pe 29.6. klo  8 -17.

Musiikkia, pelejä, askartelua, leikkejä, uintia yms.

Päiväleirit sisältävät aamupalan, lounaan, välipalan ja päivällisen. Päiväleirin hinta on 10 euroa/päivä.

Keskiviikkona 27.6. vietämme päiväleirin kirkkoseikkailua Parikkalan kirkossa ja kirkon pihapiirissä. Vietämme kirkkohetkeä ja laulamme kesäisiä lauluja kirkossa klo 18.00. alkaen. Leiriläisten ohella vanhemmat sekä muu perhe -ja seurakuntaväki ovat kaikki tervetulleita  !

Donkkis Big Night -ilta syksyllä 2018

Parikkalan seurakunta järjestää syksyllä 2018 varhaisnuorille DONKKIS BIG NIGHT -tapahtumat. Donkkis Big Night-illoissa on tarjolla erilaista toimintaa ja kisailua.  Ohjelmassa on myös raamattutuokio ja yhteislaulua. Yhteinen herkutteluhetki syntyi nyyttäriperiaatteella: kukin tuo jotain naposteltavaa jaettavaksi yhteiseltä pöydältä.

Mikäli haluat olla vapaaehtoisena mukana toteuttamassa tapahtumia jollakin toimintapisteellä, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Kristiina Rankilaan.

Donkkis-kerho alakouluikäisille tytöille ja pojille syksyllä 2018

Syksyllä alkaa kouluikäisten (2010-syntyneiden ja sitä vanhempien) tyttöjen ja poikien Donkkis-kerho Parikkalassa Pikkupietarin nuortentilassa. Kerho on monitoimikerho, jossa pyritään tarjoamaan monipuolista tekemistä. Kerhon keskeinen sisältö liittyy Raamatun kertomuksiin ja Raamatun tutuksi tekemiseen erilaisten työskentelyjen kautta : leikit, näytelmät, piirtäminen ja maalaaminen, muotoilu, askartelu ja musiikki, leivonta yms. Tarkemmat tiedot kerhon kokoontumisista ja kerhon alkamisesta ja kerhoon ilmoittautumisesta tulee elokuussa tälle nettisivulle. Tiedotusta kerhosta jaetaan myös koulujen kautta.

Pojat ja tytöt