Rippikoulupyhä ja rippikouluun ilmoittautuminen

su 15.10. kello 10.00 - kello 12.30

Rippikoulupyhä ja rippikouluun ilmoittautuminen Parikkalan kirkko, Parikkalan seurakuntatalo

Syksyllä rippikoulun aloittavat nuoret kutsutaan huoltajineen messuun ja messun jälkeen seurakuntatalolle, jossa rippikouluun ilmoittautuminen.

Rippikoulupyhä alkaa Parikkalan kirkossa klo 10 messulla, johon rippikoulunsa syksyllä 2017 aloittavat nuoret kutsutaan huoltajineen. Messun jälkeen seurakuntatalossa rippikouluun ilmoittautuminen sekä tietoa rippikoulun suorittamisesta ja kesän 2018 leirijaksosta. Tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa !

Kristiina Rankila

Parikkalan seurakuntatalo, Parikkalan kirkko

Rippikoulupyhä ja rippikoulun aloitus su 5.11. Parikkalan kirkossa

Parikkalan seurakunnan rippikoulu alkaa seurakuntaantutustumis -jaksolla sunnuntaina 5.11. Uskonpuhdistuksen muistopäivänä Parikkalan kirkossa. Rippikouluun ilmoittautuneet nuoret saapuvat kirkkoon jo klo 9.45 ja kokoontuvat kirkon etuosaan istumaan.