PIENI SUURI SEIKKAILU -KONSERTTI pikkulapsiperheille

PIENI SUURI SEIKKAILU -KONSERTTI pikkulapsiperheille

Kirjolan koulun sali

Pieni suuri seikkailu -konsertti lapsiperheille Kirjolan koulun salissa

Keskiviikkona 15.11. on Kirjolan koulun salissa kolme (3) reipasta ja toiminnallista Pieni suuri seikkailu -konserttia. Ensimmäinen, lähinnä alle kouluikäisille ja perheille tarkoitettu, konsertti alkaa klo 9.15 ja kestää noin puolituntia. Konserttiin on tulossa mukaan päiväkotien ja esikoulujen lapsia. Konsertti on kaikille avoin ja siihen ovat lämpimästi tervetulleita myös perhekerholaiset sekä kaikki kotihoidossa olevat lapset ja heidän perheensä.

Samana päivänä on Kirjolassa vielä kaksi koululaisille suunattua Pieni suuri seikkailu -konserttia: klo 9.50 alakoululaisille ja klo 12.15 yläkoululaisille.

Kaikki konsertit ovat maksuttomia ja ne tarjoaa Parikkalan seurakunnan lapsi-, perhe- ja varhaisnuoriso- sekä nuorisotyö.

Jaana  Vaittinen
Diakoniatyöntekijä ja Perhetyönohjaaja