Donkkis Big Night - ilta

Donkkis Big Night - ilta Parikkalan seurakuntatalo

Donkkisilta alakouluikäisille ja perheille Parikkalan seurakuntatalolla ja ympäristössä

Parikkalan seurakuntatalolla ja ympäristössä on lähinnä alakouluikäisille suunnattu Donkkis Big Night -ilta keskiviikkona 18.4. Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita myös alle kouluikäiset lapset yhdessä oman huoltajan kanssa.

Tapahtuman yhteinen aloitus on klo 18. Alun opetustuokion jälkeen avautuvat toimintarastit, joita on sekä sisällä että ulkona niin seurakuntatalolla kuin päiväkerhotilassa ja Pikku Pietarin nuorisotilassa. Toimintaa löytyy myös seurakuntatalon pihalta ja partiokolon pihalla voi käydä paistamassa tikkupullaa ja/tai vaahtokarkkia.

Tällä kertaa tarjoilusta huolehtii seurakunta (eli nyt ei ole aikaisempien Donkkisiltojen tapaan nyyttäreitä!). Vapaaehtoisen maksun tarjoilusta voi laittaa kolehtiin, joka menee "Mun kielisen raamatun" hyväksi. Toimintarastien jälkeen kokoonnutaan vielä yhteiseen päätöstilanteeseen.

TERVETULOA DONKKISILTAAN VAIKKAPA KOKO PERHEELLÄ!

Diakoniatyöntekijä ja Perhetyönohjaaja
Diakonia 040 8641 236