Päivä- ja kesäkerhoihin ilmoittautuminen huhtikuussa

2.4.2018 16.30

Lapset kesäkerhossa leirimajalla

Parikkalan seurakunnan kesäkerhoihin sekä ensi syksyllä alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa lapsia huhtikuun aikana.

Kesäkerhoja järjestetään Parikkalan seurakunnan leirimajalla viikolla 23 - 25. Kesäkerhot on tarkoitettu v. 2011 - 2014 syntyneille lapsille. Mikäli kerhoon ilmoittautuu yli 12 lasta, jaetaan kerholaiset kahteen (aamu- ja iltapäivä) ryhmään.  Lasten kesäkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin.

Syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin voi ilmoittaa v. 2013-2015 syntyneitä lapsia. Päiväkerhot kokoontuvat Parikkalan päiväkerhotilassa Pietarinkujalla.

Kerholta/lastenohjaajilta saa myös paperilomakkeita sekä kesä- että päivkerhoon ilmoittautumista varten.