Ilmoittautuminen kouluikäisten (v.2005-2010 synt.) lasten päiväleireille 22.5. saakka !

24.4.2018 09.48

Päiväleirit leirimajalla ti 26.- pe 29.6. klo  8 -17. Musiikkia, pelejä, askartelua, leikkejä, uintia yms. Päiväleirit sisältävät aamupalan, lounaan, välipalan ja päivällisen. Päiväleirin hinta on 10 euroa/päivä. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle päivälle.

Ilmoittautumiset 22.5. mennessä nuorisotyönohjaaja Kristiina Rankilalle sähköpostitse: kristiina.rankila@evl.fi. Ilmoittautuessasi ilmoita: nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi sekä minä päivänä/päivinä osallistut päiväleirille, mahdolliset ruoka-aineallergiasi ja vanhempasi/huoltajasi puhelinnumero.

Leireille mahtuu 25 leiriläistä/päivä. Leiriläiset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat ilmoittautumiseesi varmennuksen ja tarkemmat tiedot leiristä postitse 1.6. mennessä.

Keskiviikkona 27.6. vietämme päiväleirin kirkkoseikkailua Parikkalan kirkossa ja kirkon pihapiirissä. Vietämme kirkkohetkeä ja laulamme keväisiä lauluja kirkossa klo 18.00. alkaen. Leiriläisten ohella vanhemmat sekä muu perhe -ja seurakuntaväki ovat kaikki tervetulleita  !