Apua ja tukea eri elämäntilanteissa

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakuntamme työntekijöiden puoleen. Diakoniatyön kautta haluamme auttaa ja palvella ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Jokainen tarvitsee jossakin elämänvaiheessa toisen ihmisen apua ja tukea. Diakonia on kristillisestä uskosta nousevaa palvelua ja auttamista. Diakonia on jakamista ja yhdessä tekemistä.

Papit, diakoniatyöntekijät ja muut seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten, he auttavat sinua tarpeen tullen. Myös Palveleva puhelin ja netti ovat käytettävissäsi. Yhteystietomme löytyvät Yhteystieto-osiosta tai tämän linkin kautta.

Jouluavustuksia haettavana

Seurakunnan diakoniatyöltä voivat vähävaraiset henkilöt ja perheet hakea jouluavustusta. Avustusta haetaan siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomakkeita sekä lisätietoja jouluavustukseen liittyvistä asioista saa diakoneilta Jaanalta p. 040 864 1236 ja Heiniltä p. 040 069 7081. Lomakkeiden palautus 4.12. mennessä diakoniatyöntekijöille.

Vertaistukiryhmät

Seurakunnassamme toimii useita pieniä erikoisryhmiä omien vetäjien voimilla, antaen vertaistukea sitä tarvitseville. Ryhmät pyörivät omatoimisesti toiset viikottain, toiset kerran kuukaudessa, riippuen aina ryhmän vetäjästä jä tarpeesta.

Seurakunta antaa näihin tilat käyttöön, mutta varsinaisesti työntekijää ei näissä ryhmissä ole. Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmistä, ota yhteyttä diakoniatyöntekijäämme Heini Meuroseen, p. 040 0697 081 tai heini.meuronen@evl.fi

Seurakunnassamme tomivat muut kerhot:

• Afaasiakerho

• Näkövammaistenkerho