Lakanalle painettuja värikkäitä kämmenen kuvia

Toimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille

Varhaisnuoret 7 - 14 vuotiaat

Seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa saa mukavia muistoja ja vietetään hyviä hetkiä kavereiden kanssa, tule mukaan toimintaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen, kuten koulun ja eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Parikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä Parikkalan Ilvekset -partiolippukunnan kanssa.

7-11-vuotaiden Donkkis-kerho kokoontuu torstaisin klo 15.00-16.30 Pikkupietarissa.

DONKKIS BIG NIGHT- toiminnallinen iltapäivä varhaisnuorille ja perheille on lauantaina 15.5. klo13-15 seurakunnan leirimajalla (Vierevintie), jossa on erilaisia toimintapisteitä. Seurakunta tarjoaa makkarat ja mehua.

Varhaisnuoret