Lakanalle painettuja värikkäitä kämmenen kuvia

Toimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille

Varhaisnuoret 7 - 14 vuotiaat

Seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa saa mukavia muistoja ja vietetään hyviä hetkiä kavereiden kanssa, tule mukaan toimintaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen, kuten koulun ja eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Parikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä Parikkalan Ilvekset -partiolippukunnan kanssa.

KESÄTOIMINTAA

Alakouluikäisten päiväleirit leirimajalla juhannuksen jälkeisellä viikolla

Seurakunta järjestää leirimajalla päiväleirejä alakouluikäisille tytöille ja pojille juhannuksen jälkeisellä viikolla 25.-28.6.2019  yhdessä Eksoten työntekijän Mervi Auvisen ja yhteisöpedagogi-opiskelija Minna Revon kanssa. Leirille ilmoittautuminen on päättynyt !

DONKKIS - KERHO JATKUU SYKSYLLÄ

Syksyllä 2018 alkanut  kouluikäisten (2010-syntyneiden ja sitä vanhempien) tyttöjen ja poikien Donkkis-kerho saa jatkoa myös syksyllä 2019 Parikkalassa Pikkupietarin nuortentilassa. Kerho on klo 17-18.30 joka toinen keskiviikko.

Kerho on suunnattu lähinnä 1-4-luokilla oleville tytöille ja pojille. Kerho on monitoimikerho, jossa pyritään tarjoamaan monipuolista tekemistä. Kerhon keskeinen sisältö liittyy Raamatun kertomuksiin ja Raamatun tutuksi tekemiseen erilaisten työskentelyjen kautta : leikit, näytelmät, piirtäminen ja maalaaminen, muotoilu, askartelu ja musiikki, leivonta yms.

Syksyn kerhokerrat ilmoitetaan lähemmin elokuun aikana, kerho alkaa syyskuussa.

Donkkis Big Night -ilta varhaisnuorille ja perheille

Seurakunta järjestää jälleen syksyllä 2019 Donkkis Big Night-illan  perjantaina 13.9. klo 17.00-19.00 Parikkalan seurakuntatalossa ja sen lähiympäristössä. Ilta sisältää yhteistä ohjelmaa varhaisnuorille ja perheille sekä erilaista toimintaa toimintapisteissä.

Illan tarjoilu järjestetään nyyttikesti-periaatteella eli voit tuoda yhteiseen tarjoilupöytään jotain hyvää naposteltavaa, makeaa tai suolaista.

Iltaa on yhdessä seurakunnan kanssa toteuttamassa partiolaisia Parikkalan Ilveksistä sekä Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen työntekijä Taneli Ukkonen. Illasta tiedotetaan koulujen Wilma-järjestelmän kautta.

Varhaisnuoret