Lakanalle painettuja värikkäitä kämmenen kuvia

Toimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille

Varhaisnuoret 7 - 14 vuotiaat

Seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa saa mukavia muistoja ja vietetään hyviä hetkiä kavereiden kanssa, tule mukaan toimintaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen, kuten koulun ja eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Parikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä Parikkalan Ilvekset -partiolippukunnan kanssa.

Parikkalan seurakunta järjestää 4-6-luokkalaisille päiväleirit seurakunnan leirimajalla

Keskiviikkona 17.6. ja torstaina 18.6. klo 9.30-14.30.

Leirille otetaan 12 osallistujaa /päivä. Ohjelmassa on toimintarasteja, askartelua (omin välinein), uintia ja leirijumalanpalvelus. 

Toiminnan toteutuksessa huomioidaan koronatilanteen vaatimat rajoitukset. Siksi myös ruokailu on omin eväin. Leiripäivä on maksuton. Ohjaajina seurakunnan työntekijät  Kristiina Rankila ja Johanna Rönkkönen sekä Mervi Auvinen (Eksote).  

Ilmoittautuminen 8.6. mennessä nuorisotyönohjaaja Kristiina Rankila puh. 0408641258.  Leirin osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Huom! Leirille ei saa tulla sairaana, ei myöskään jos on nuhaa tai yskää. Sairastapauksissa ilmoitus leirille tulon peruutuksesta Kristiinalle riittää myös saman päivän aamuna. 

Varhaisnuoret