Nuoret rannalla

Nuorille

Nuorille on seurakunnassa tarjolla paljon muutakin kuin perinteinen rippikoulu. Toiminnan tarkoituksena on, että nuoret löytäisivät tapahtumista seurakuntayhteyden, ystäviä ja hengellisen kasvupaikan. Nuori, voit vaikuttaa siihen millaista toimintaa (tapahtumia, leirejä, retkiä)  seurakunnassa on nuorille. Tervetuloa mukaan tekemään nuorten näköistä toimintaa!

Nuorten tapahtumia

Nuortenillat, retket, leirit ja tapahtumat - isoiskoulutusta unohtamatta.

Seurakunnassa pyritään tarjoamaan nuorille monipuolista ja mielenkiintoista tekemistä ja kokemista. Sinä voit olla mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja osallistumassa nuorten toimintaan, tule mukaan rohkeasti !

NUORTEN SYKSYN 2019 ALOITUS:

Lauantaina 10.8. klo 16-18 leirimajalla nuortenilta. Sauna lämpimänä, makkaranpaistoa, nuorten veisuja.

Isos-ja kerhonohjaajakoulutus jatkuu syksyllä 2019. Isoskoulutuslaiset ovat mukana rippikoululaisten tapahtumissa, rippipyhissä, messuissa ja nuortenilloissa sekä kotiseuturetkellä.

Keskiviikkona 28.8. klo 17 isostoiminnasta kiinnostuneiden kokoontuminen ennen veisumessua siunauskappelissa. Sovitaan kokoontumisajoista.

Veisumessu  ke 28.8. klo 18 siunauskappelissa.

Isostoiminnan aloitus ke 25.9. klo 17-18.00 siunauskappeli.

Perjantaina 13.9. klo 17-19 varhaisnuorten Donkkis Big Night –illan toimintapisteissä avustaminen (esim. sähly-, kauneuspiste-, askartelu-pisteissä.

Arki-illan veisumessu klo 18.00-19.00 joka kuun viimeisenä keskiviikkona siunauskappelissa.

Jos olet kiinnostunut raamattupiiristä tai vaikkapa kerhonohjaamisesta esim. yhdessä ystäväsi kanssa, ota   yhteyttä Tiinaan. Kerhonohjaajana saat kerhonohjaaja- oppaan, materiaalit, koulutusta ja pienen korvauksen ohjaustehtävistäsi.

Maata Näkyvissä –tapahtuma Turkuun 15.-17.11. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja hinnoista löytyvät seurakunnan kotisivuilta: www.parikkalanseurakunta.fi (Nuoret).

Rauha kirkon kasvatuksen teemana 2018-2019

Oletko jo tutustunut www.rauhamaassa.fi-   sivustoon ?