Rukoushelmet

Isoskoulutus

Kiinnostuitko viime kesän riparilla isostoiminnasta? Haluasitko kokemusta pienryhmän ohjaamisesta? Tule mukaan isoskoulutukseen ja sinusta voi tulla ensi kesän isonen!

Olemme erilaisia ja jokaisella meistä on omat lahjamme - siksi myös sinua tarvitaan! Isosena pääset laittamaan lahjasi likoon vastuunkantajana, yhteishengenluojana, kuuntelijana ja isosiskona tai -veljenä rippikoululaisille. Tule siis mukaan!

Isoskoulutuksessa opit muun muassa:

• ryhmänohjaajan taitoja
  • ilmaisutaitoa
  • vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja
  • iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä
  • kristinuskon perustietoja
  • Raamatun käyttöä

Isoskoulutuksesta

Jos sinua kiinnostaa toimia ryhmänohjaajana riparilla tai alakouluikäisen päiväleireillä, tule mukaan isoskoulutukseen.

Isoskoulutusta pyritään järjestämään 3-4 kertaa syyskaudella sekä kevätkaudella. Isoskoulutukseen kuuluu keväällä myös osallistuminen isoskoulutuspäivään Savonlinnassa sekä loka-ja toukokuussa alakouluikäisten Donkkis Big Night -illassa toimintarastien ohjaamista.

Jos sinua kiinnostaa kerhonohjaaminen, saat kerhonohjaamiseen seurakunnalta tarvitsemasi materiaalit sekä kerho-ohjelmistot.

Isoskoulutus on osa seurakunnan nuorten toimintaa, joten voit hyvin tulla mukaan isoskoulutukseen, vaikka et olisi varma, haluatko toimia isosena leirillä.

ISOSKOULUTUS SYKSYLLÄ 2020

Ke 2.9. klo 16 ensimmäinen kokoontuminen nuortentilassa Pikkupietarissa.

Ke 23.9. klo 16 toinen kokoontuminen nuortentilassa Pikkupietarissa. Suunnitellaan toimintarasteja.

Ke 30.9. klo 18 Veisumessu Parikkalan siunauskappelissa.

Ke 14.10. klo 16 kokoontuminen nuortentilassa Pikkupietarissa.

Ke 28.10. klo 18 Veisumessu Parikkalan siunauskappelissa.

Ke 18.11. klo 16 kokoontuminen nuortentilassa Pikkupietarissa.

Ke 25.11. klo 18 Veisumessu Parikkalan siunauskappelissa

Pe 11.12. klo 16 pikkujoulut nuortentilassa Pikkupietarissa.