Avoimen kerhon toimintaa

Avoin kerho

Kerho vauvasta vaariin ja mummoon. Avoin kerho on kerho, johon  äidit, isät, mummot, papat tai vaikka kummit voivat tulla yhdessä lapsen kanssa.

Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita ihan kaikenikäiset, myös ikäihmiset. Eli avoimeen kerhoon voi tulla myös ilman lapsia yksin tai ystävän kanssa!

Osa kerho-ohjelmasta voidaan tarpeen mukaan eriyttää eri-ikäisille. Esimerkiksi niin, että kerhon alku- ja loppuhetket ovat yhteisiä ja välissä on pieni hetki omaa ohjelmaa eri-ikäryhmille.

Parikkalan avoin kerho (perhekerho)

Parikkalan perhekerho on laajentunut kevättalvella 2018 avoimeksi kerhoksi. Kerho kokoontuu joka toinen tiistai aamulla klo 9.30 Päiväkerhon tiloissa Pietarinkuja kahdessa.

Ohjelmaan kuuluu hartaushetki, kahvit ja kunkin kerran teeman mukaista ohjelmaa, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Voit vain jutella ja katsella lasten leikkimistä eli tutustua puolin ja toisin.

Saaren avoin kerho (perhekerho)

Myös Saaren perhekerhoon ovat kaikenikäiset ihmiset tervetulleita. Kerho kokoontuu vastaavasti joka toinen tiisati aamu klo 9.30 Saaren seurakuntakeskuksella. Tervetuloa myös ikäihmiset!

Uukuniemellä Ystäväntupa kaikenikäisille

Niukkalassa Uukuniemen seurakuntatalolla toimii noin kerran kuukaudessa torstai-iltapäivisin Ystäväntupa, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset.

lapset lattialla