Vapaaehtoiseksi Parikkalan seurakuntaan

Seurakunnassamme on paikka monille vapaaehtoisille!

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia peroonoita ja se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme, että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä. Seurakunta on yhteisö, jossa voit kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tässä joitakin esimerkkejä:

• Myyjäisiin, tilaisuuksiin ja tempauksiin ja niiden järjestelyihin avustajia
  • Yhteisvastuun kerääjiksi
  • Ohjelman esittäjiä tilaisuuksiin, esim. laulajia, lausujia, soittajia
  • Vapaaehtoisia ryhmien vetäjiä jumalanpalvelustehtäviin, kerhonohjaajiksi varhaisnuorisotyöhön, kerhomummoksi tai -papaksi
  • valokuvaajia tallentamaan tapahtumia seurakunnan arkistoon ja tiedotustyöhön
  • pyhäkoulunopettajaksi
  • kirjojen (esim. virsikirjojen) päälystäjiksi....

Tuleeko mieleesi jotain muuta, missä voisit palvella? Ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin!

Virkistyspäivä vapaaehtoisille

Sunnuntaina 20.5. on virkistyspäivä seurakunnassa toimiville vapaaehtoisille. Päivä aloitetaan klo 10 jumalanpalveluksella Parikkalan kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen siirrymme leirimajalle, jossa meillä on ruokailu ja ohjelmaa.

vapaaehtoiset
Vapaaehtoisia joulunäytelmässä