Perhekerho Parikkalassa

Perhekerho Parikkalassa Virastotalo

Perhekerho Parikkalan päiväkerhotilassa Pietrinkujalla

Parikkalan päiväkerhotilassa Pietarinkujalla kokoontuu parillisilla viikoilla tiistaiaamuisin klo 9.30 alkaen perhekerho. Perhkerho on tarkoitettu vauvasta vaariin ja mummoon. Eli avoimeen kerhoon voi tulla alle kouluikäisiä lapsia yhdessä huotajansa tai muun oman aikuisen (mummi, kummi, ukki...) kanssa.

Toiminta perhekerhossa perustuu yhteiseen kokemiseen ja oppimiseen. Eli lapset ja aikuiset tekevät yhdessä jotain mukavaa. Kerho alkaa klo 9.30 yhteisellä hiljentymishetkellä. Sen jälkeen on tarjolla pieni välipala ja sitten teeman mukaista toimintaa tai vapaata seurustelua ja leikkiä.

Perhekerho on avoin ja maksuton. Siihen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tällä kertaa on ohjelmassa valokuvaus. Eli kaikki perhekerhoissa- ja muskareissa mukana olevat perheet voivat tulla kuvattavaksi. Perheistä otetaan yhteinen ryhmäkuva. Lapsista voi otattaa yksityis- ja sisaruskuvia.

Diakoniatyöntekijä ja Perhetyönohjaaja
Diakonia 040 8641 236