Sadonkorjuumyyjäiset Parikkalassa

to 24.9. kello 11.00 - to 24.9. kello 13.00
Kuva syksyn sadosta tehdyistä tuotteista
Parikkalan seurakuntatalo

Sadonkorjuumyyjäiset Yhteisvastuun ja lähetyksen hyväksi Parikkalan seurakuntatalon pihalla

Torstaina 24.9. on Parikkalan seurakuntatalon pihalla Sadonkorjuumyyjäiset Yhteisvastuun ja lähetystyön hyväksi. Aloitamme klo 11 pienellä hartaushetkellä. Ohjelmassa on myös joitakin lauluja Tatjana-kanttorin haitarin säestyksellä.

Sadonkorjuumyyjäisissä on myytävänä kasvissosekeittoa valmiiksi astioihin pakattuna. Myös syksyn satoa ja syksyn sadosta tehtyjä leivonnaisia ja muita tuotteita on kaupan, mikäli saamme niitä lahjoituksena.

Syksyn satoa sekä niistä tehtyjä leivonnaisia ja muita tuotteita otetaan vastaan seurakuntatalolla myyjäisaamuna klo 8 - 10.30.

Seurakunta noudattaa tilaisuuksissa koronasäädöksiä (turvavälejä, käsihygieniaa...)