Perhemuskari
Peruttu

pe 26.2. kello 09.30 - pe 26.2. kello 11.30
Parikkalan kirkko

Perhemuskari klo. 9.30 - 11.30 ilmoittautuminen torstaipäivään klo 15.00 mennessä Johannalle p.0405616843

Perjantaina klo 9.30-11.30  Parikkalan kirkolla, aluksi hartaus ja pieni lauluhetki ja loppuaika mäenlaskua ja lumella leikkimistä.

SÄÄVARAUS, JOS ON KOVIN KURJA SÄÄ TAI PALJON PAKKASTA NIIN EMME OLE ULKONA. ULKONA TARJOLLA LÄMMINTÄ JUOMISTA.

KERHOISSA SISÄTILOISSA ON VAHVA MASKISUOSITUS TAI VISIIRIN KÄYTTÖ, JOS EI VOI KASVOMASKIA PITÄÄ. TÄMÄN TAKIA EI OLE TARJOILUA SISÄLLÄ, JOTTA EI TARVITSISI MASKIA/VISIIRIÄ OTTAA POIS KASVOILTA.

KERHOIHIN JA TAPAHTUMIIN TULLAAN VAIN TERVEENÄ! EI MIELELLÄÄN EDES PIENESSÄ NUHASSA. MUISTETAAN PESTÄ KÄSIÄ JA HUOLEHDITAAN TURVAVÄLISTÄ.

AIHEISIIN SAATTAA TULLA MUUTOKSIA. KORONATILANTEEN TAKIA VOI OLLA MAHDOLLISTA, ETTÄ KAIKKI EIVÄT TOTEUDU, MUTTA NÄISTÄ ILMOITELLAAN KYLLÄ SITTEN JOKO LEHDESSÄ, FACEBOOKISSA SEKÄ NETTISIVUILLA.

SEURAAMME EKSOTEN JA ALUEHALLINTOVIRASTON OHJEISTUKSIA JA TEEMME NIIDEN MUKAAN PÄÄTÖKSIÄ.