Joulukassikeräys Uukuniemen kyläkaupalla

la 4.12. klo 10.00 – 16.00

Uukuniemen kyläkauppa, Niukkala

Joulukassikeräys parikkalalaisille vähävaraisille Uukuniemen kyläkaupalla

Seurakunnan diakoniatyö järjestää joulukassikeräyksen parikkalalaisille vähävaraisille Uukuniemen kyläkaupalla.

Keräyksessä otetaan vastaan jouluisia kestoelintarvikkeita kuten kahvia, teetä, glögiä, kaakaota, mehua, riisiä, pipareita, keksejä, rusinoita, pähkinöitä, kanelia, sokeria, puuroriisiä, suklaata...Myös hygieniatarvikkeita esimerkiksi saippuaa, shampoota, hammasharjoja, kampoja... otetaan vastaan lahjoituksena.

Uukuniemen kyläkaupalla lahjoitettavat tarvikkeet tulee ostaa Uukuniemen kyläkaupalta.

Seurakunnan diakoniatyöntekijät kassittavat lahjoitetut tavarat ja toimittavat joulunalusviikoilla kassit niitä tarvitseville. Joulukasseja voi kysellä diakoni Jaana Vaittiselta p. 040 864 1236.