Tuomasmessu

su 15.5. klo 17.00 – 19.30

Parikkalan seurakuntatalo

Tervetuloa musiikkipainotteiseen Tuomasmessuun uskovaiset ja epäilijät sekä epäilevät uskovaiset.

Tervetuloa Tuomasmessuun  tavalliset ihmiset, kristityt erilaisista traditioista ja te, joille usko on ihan uusi asia elämässä. Tervetuloa Tuomasmessuun  te, joilla ei ole hengellistä kotia ja te, jotka haluatte seurata Kristusta. Tervetuloa te, jotka epäilette ja te, jotka ette usko.

Tuomasmessu on jumalanpalvelusyhteisö, joka yhdistää eri tavoin ajattelevia kristittyjä ja rohkaisee avaraan, itseä ja toista armahtavaan uskoon. Tuomasyhteisö korostaa arvoinaan uudistumista, yhteisyyttä, rukousta, elämänmakuisuutta ja vastuullista elämäntapaa.

Elvyttelemme seurakunnassamme musiikkipainotteista, nuorekasta Tuomamessutoimintaa. Tätä pitkän tauon jälkeen ensimmäistä  Tuomasmessua on Jarkko-papin ja Jaana-diakonin lisäksi toteuttamassa suuri joukko vapaaehtoisia. Musiikista vastaa Aivinat-kuoro johtajanaan Elisa Solasaari.

Tuomasmessun yhteydessä on lastenhoito ja pyhäkouluhetki lapsille. Lopussa teetarjoilu.

Tule ja tuo kaverisikin!

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille