Yhteisöruokailu ja diakonin päivystys Saarella

ke 15.2. klo 12.00 – 13.30

Saaren seurakuntakeskus

Helmikuun Yhteisöruokailu teemalla: "Tuo Ystävä rokalle"

Saaren seurakuntakeskuksella Akonpohjassa on noin kerran kuukaudessa keskiviikoisin Yhteisöruokailu. Ruokailu alkaa klo 12 pienellä hartaudella. Tällä kertaa Yhteisöruokailun alussa on myös pieni Yhteisvastuu-info.

Ruokailusta on vapaaehtoinen maksu,joka menee oman seurakunnan diakoniatyölle. Maksu on siis täysin vapaaehtoinen; jokainen maksaa varojensa mukaan. Jos ei ole rahaa, niin silloin ei tarvitse maksaa. Tärkeintä on yhteinen ruokailuhetki. Tällä kertaa vapaaehtoinen ruokamaksu kohdentuu Yhteisvastuukeräykselle. Tämän vuotinen Yhteisvastuukeräys auttaa väkivallasta kärsiviä lapsia ja nuoria.

Diakoni(t) ovat tavattavissa yhteisöruokailun aikana.

Lämpimästi tervetuloa yhteisen pöydän äärelle ihan kaikki, niin nuoret kuin vanhat, myös lapsiperheet!

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö