Saaren seurakuntakeskus

Tervetuloa tapaamaan muita perheitä ja jutustelemaan ja esim. askartelemaan yhdessä.

Tällä kerralla aloitamme ulkoa mäenlaskulla. Mäenlaskun jälkeen menemme sisälle jossa otetaan ensin välipalaa ja lopuksi pidämme sitten hartauden ja loppulaulun.

MITÄ ON SEURAKUNNAN PERHEKERHO
- Lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, jonne kaikki ovat tervetulleita
- Toiminta perustuu aikuisten ja lasten yhteiseen kokemiseen, elämiseen ja oppimiseen
- perhekerhossa askartelua ja muuta toimintaa yhdessä.

NÄIN NE TOIMIVAT:
- SUURIN OSA TOIMINNASTA ON YHTEISTÄ; joskus voi olla lapsille ja aikuisille eriytettyä ohjelmaa
- LAPSEN OMA AIKUINEN HUOLEHTII LAPSESTA, mutta ohjaaja auttaa myös.
- Toimitaan yhdessä laadittujen sääntöjen puitteissa!
- Askartelussa auttaa lapsen oma aikuinen (YHTEISTYÖTÄ!), mutta lastenohjaaja pystyy auttamaan myös.
- TEHDÄÄN KERHOA YHDESSÄ! ALOITTEITA, IDEOITA voi antaa ohjaajalle. ?

MITÄ KERHOISSA TEHDÄÄN?
- Kerho alkaa yhteisellä HARTAUSHETKELLÄ. Siinä opettelemme hiljentymistä,
pysähtymistä alttarin ääressä. Hartauteen kuuluu usein myös laulua.
- Hartauden jälkeen on yhteistä OHJATTUA TOIMINTAA esim:
Perhekerhossa kahvittelun jälkeen/lomassa; askartelua, maalaamista jne.
- Välillä voimme mahdollisesti saada myös VIERAILIJOITA
- KAHVI- ja MEHUHETKI sekä pientä purtavaa (perhekerhossa puuroa, sämpylää ja makeita keksejä), myös omia eväitä kannattaa ottaa mukaan. VAPAATA SEURUSTELUA ja JUTUSTELUA
- Myös VAPAASEEN LEIKKIIN on mahdollisuus, kuitenkin aikuisten turvallisen huolenpidon alaisuudessa.
- LOPPUJUTUT;
Perhekerho: Tule ystäväksi näin -laulun ja Taivaan Isän siunauksen toivotuksineen lähettää kerholaiset kotiin odottamaan seuraavaa kerhokertaa.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille