Uutislistaukseen

Avoin B-kanttorin virkasuhde

5.5.2022 07.20

Parikkalan seurakunnassa on haettavana

B-KANTTORIN VIRKA

Parikkalan seurakunta on pieni ja vireä, noin 3800 jäsenen maalaisseurakunta Etelä-Karjalassa. Etsimme kokoaikaista kanttoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Seurakunnassamme on vilkas jumalanpalvelus-, musiikki- ja kuorotoiminta. Vapaaehtoisten määrä on suuri. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä sitoutumista kirkkomusiikkityön perustyöhön eri-ikäisten parissa. Hakijalla tulee olla positiivinen asenne jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Viran pätevyysvaatimuksena on ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävät kanttorin virkaan vaadittavat opinnot (B-kanttorin virka).

 Virkaan valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan, sekä rikoslain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään joko kirjallisesti Parikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle tai sähköisesti 27.5.2022 klo 14 mennessä.

Sähköiset hakemukset:  raija.henttonen@evl.fi

Kirjalliset hakemukset:   Parikkalan seurakunta / Kirkkoneuvosto, Pietarinkuja 2,

59100 Parikkala

Työsuhde                      Toistaiseksi voimassa oleva

Työaika                         Hengellinen työaika

Työ alkaa                      1.7.2022 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus                        KirVESTES:n vaativuusryhmä 601, jonka peruspalkka on 2 789,35 € kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää KirVESTES:n mukaisesti.

Koeaika                        6 kk

Tiedustelut                    kirkkoherra Raija Henttonen, p. 044 0430 063, raija.henttonen@evl.fi