Seurakuntaretki Rääkkylään ja Kesälahdelle

27.4.2022 14.59

Keskiviikkona 8.6. seurakunta järjetää retken Rääkkylään ja Kesälahdelle.

Retkelle lähdetään tilausbussilla Parikkalasta aamulla klo 9. Bussiin otetaan kyytiin Akonpohjasta ja tarvittaessa myös Niukkalasta.

Rääkkylässä tutustumme kirkkoon, jossa meille on pieni esittely. Kirkkoesittelyn jälkeen menemme syömään Koivuniemi Campingiin. Lounaan jälkeen siirrymme Kesälahden kirkolle, jossa vietämme viikkomessua ja nautimme sen jälkeen kirkkokahvit. Lopuksi käväisemme tutustumassa Sovintolassa, joka on käsityön, kulttuurin ja yhdessätekemisen talo.

Takaisin Parikkalassa olemme noin klo 17.30.

Retken hinta on 35 €. Hintaan sisältyy bussikyyti, lounas ja kahvi. Retkeläiset ovat vakuutettuja matkanjärjestäjän puolesta.

Lisätietoja ja ilm. viimeistään 24.5. mennessä p. 040 864 1236/ Jaana-diakoni tai jaana.vaittinen@evl.fi