Uutislistaukseen

Uutta: Jumalanpalvelusyhteisöjen starttipäivät Parikkalassa, Saarella, Uukuniemellä ja verkossa

18.7.2022 17.48

Haaveiletko jumalanpalveluksista, jotka ovat eläviä ja yhdessä toteutettuja? Toivotko, että jumalanpalveluksen jälkeen olisi mahdollista jäädä kahvi- tai mehukupposen äärelle juttelemaan toisten kirkossakävijöiden kanssa? Oletko kiinnostunut jumalanpalvelusten toteutuksesta tai ihmisten kohtaamisesta? Haluaisiko edustamasi järjestö tai harrastusporukka olla mukana jumalanpalveluksen toteutuksessa?

Tämä juttu on juuri sinulle.

Minulla on haave, että perustamme Parikkalan seurakuntaan jumalanpalvelusyhteisöjä. Kokoamme yhteen ihmisiä, jotka haluavat esimerkiksi:

- toivottaa ihmiset tervetulleeksi kirkkoon (kirkon ovella tai jumalanpalveluksen alussa)

- lukea tekstejä

- kerätä kolehtia

- jakaa ehtoollista

- keittää kahvia tai sekoittaa mehua

- ideoida ja toteuttaa saarnoja

- jututtaa uusia jumalanpalvelukseen tulijoita

- vaikuttaa virsi- ja musiikkivalintoihin

- jne.

Jos sinulla on samanlainen haave tai jos minun haaveeni herättää sinussa pientäkin kiinnostusta,

tule mukaan jumalanpalvelusyhteisöjen starttipäivään.

Jokaisessa pitäjässä järjestetään oma starttipäivänsä:

• Parikkala to 25.8. klo 18 Parikkalan seurakuntatalo, Pietarinkuja 2.
  • Uukuniemi pe 26.8. klo 15 Uukuniemen seurakuntatalo, Pajarintie 1.
  • Saari to 8.9. klo 18 Saaren seurakuntatalo, Kaivotie 2.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua eikä osallistuminen edellytä sitoutumista jumalanpalvelusyhteisöön.

Kahvitarjoilu.

Lisäksi jumalanpalvelusyhteisön starttipäivästä järjestetään verkkototeutus ma 5.9. klo 18. Verkkototeukseen voit osallistua mistä vain. Tarvitset vain toimivan tietokoneen, internetyhteyden, kuulokkeet mikrofonilla ja verkkokameran. Mikäli käytät läppäriä, tarvitset lisäksi vain internetyhteyden.

Verkkototeutusta varten ilmoittaudu sähköpostitse kirkkoherra Raija Henttoselle su 4.9. mennessä:

raija.henttonen@evl.fi