Avoin kappalaisen virka

31.7.2018 11.22

Parikkalan seurakunnassa on haettavana avoin kappalaisen virka

Parikkalan seurakunta sijaitsee Etelä-Karjalassa Laatokan Karjalan maisemissa.

Lähimmät kaupungit ovat Savonlinna ja Imatra.

Seurakunnassa on 4284 jäsentä (vuoden 2017 lopulla).

Työntekijäkuntaa on 17 henkeä. Seurakunnassa on kaksi pappia.

Seurakuntaelämä on vilkasta ja vapaaehtoisia vastuunkantajia on runsaasti. Alueen hengellisen elämän pohjavireenä on toisaalta Kansan Raamattuseuran työ, toisaalta uukuniemeläinen herätys, joka on Parikanniemisäätiön työn taustalla. Lähetystyötä tuetaan ahkerasti ja lähetyskannatus on merkittävän suuri.

Kappalaisen työhön kuuluu hartauksien, messujen ja kirkollisten toimitusten lisäksi vastuu aikuistyöstä. Lisäksi hän on lapsityön ja rippikoulutyön pappi. Ikäluokkien pienentyessä rippikouluryhmiä on vuodessa vain 1-2.

Seurakuntatyön vastapainoksi Parikkala tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Luonto on lähellä, mm. Siikalahden lintujärvi.

Kappalaisen palkka määräytyy vaativuusryhmään 602 mukaisesti. Viranhaltijan peruspalkka on 3155,44 eur.

Lisätietoja seurakunnastamme saat kotisivuiltamme:  www.parikkalanseurakunta.fi

Tiedustelut: kirkkoherra Marja-Liisa Malmi p. 044 043 0063.

Hakemukset 7.9.2018 klo 15.00 mennessä Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulille KirkkoHR-palvelun kautta.