messu1.png

Avoin työpaikka

11.3.2020 08.31 Messu

Parikkalan seurakunnassa on haettavana kirkkoherran virka.

Seurakuntamme on vilkas etelä-karjalainen maalaisseurakunta, joka etsii työyhteisöön innostavaa ja yhteistyökykyistä johtajaa.

Etsitään tiimityötä ymmärtävää johtajaa, joka antaa työntekijöille tilaa toimia omilla työaloillaan, sekä maaseudulla viihtyvää ja maalle sopeutuvaa kirkkoherraa, joka on hallintotyön lisäksi valmis papin perustyöhön.

Kirkkoherralta edellytetään myönteistä suhtautumista vapaaehtoisiin, sekä paikkakunnan kristillisen perinteen arvostamista.

Edellytetään, että hän on aikaansaava ja sujuvaan hallintotyöskentelyyn pystyvä.

Seurakunnan jäsenmäärä on 3996 vuoden 2020 alussa. Vakinaisia työntekijöitä on 16.

Kirkkoherran virka vapautuu 1.2.2021. Toivottavaa on, että virkaan valittu voisi aloittaa työskentelyn vs. kirkkoherrana 1.12.2020.

Hakemukset osoitetaan 3.4.2020 klo 15.00 mennessä Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulille KirkkoHR-palvelun kautta.

Tiedustelut: kirkkoherra Marja-Liisa Malmi p. 044 0430 063, marja-liisa.malmi@evl.fi