Tiedote koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi

17.3.2020 09.47

Tiedote

Varotoimenpiteenä koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi Parikkalan seurakunnassa säännöllinen viikkotoiminta jää tauolle toistaiseksi ma 16.3. alkaen, mm. lapsityö, erilaiset pienryhmät ja kuorot. Jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Parikkalan kirkon sunnuntaiset jumalanpalvelukset ovat seurattavissa www.parikkalanseurakunta.fi linkistä sunnuntaina 22.3. klo 10 alkaen.

Parikkalan kirkko on auki edellä mainitun jumalanpalveluksen jälkeen hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki noin tunnin.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä, mukaan lukien seurakunnan työntekijät. Kun hautaan siunaamistilaisuudet ovat näin pieniä, voidaan harkita, että muistotilaisuus järjestetään suurempana tilaisuutena myöhemmin. Kasteet ja häät tulee siirtää mahdollisuuksien mukaan myöhemmin pidettäväksi.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat toistaiseksi suljettuja. Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla.

Älä jää yksin. Vaikka seurakunnan viikkotoiminta on tauolla, työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Keskusteluapua on tarjolla.

Marja-Liisa Malmi, kirkkoherra              044 0430 063     marja-liisa.malmi@evl.fi

Timo Dahlbacka, pappi                            044 5430 096     timo.dahlbacka@evl.fi

Jaana Vaittinen, diakoni                           040 8641 236      jaana.vaittinen@evl.fi

Heini Meuronen, diakoni/lähetyssihteeri 040 0697 081      heini.meuronen@evl.fi

Kristiina Rankila, nuorisotyönohjaaja      040 8641 258      kristiina.rankila@evl.fi

Johanna Rönkkönen, lastenohjaaja          050 5176 507      johanna.ronkkonen@evl.fi

Ritva Laine, talouspäällikkö                     044 0430 300      ritva.h.laine@evl.fi

Kirkkoherranvirasto, Iri Anttonen            040 1285 350       parikkala.srk@evl.fi

Sähköpostiosoite on pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi   Tarkista kotisivuilta.