Määräalan / niemen karttakuva

Myydään määräala / niemi Parikkalan Uukuniemellä

28.10.2020 08.30

Parikkalan seurakunta myy Parikkalan Uukuniemellä Pyhäjärven rannalla noin kahden hehtaarin määräalan/niemen, joka sijaitsee Hepolahden ja Katiskalahden välissä. Puusto on pääasiassa mäntyvoittoista.

Määräalaan sisältyy kaksi länteen avautuvaa kaavan mukaista loma-asuntopaikkaa, noin 3 000 m2. Kokonaisrakennusoikeus 100 m/tontti. Määräalaa jää rasittamaan niemessä olevalle tontille tieoikeus, johon ostajalle jää  käyttöoikeus. Tarjouksen voi jättää halutessaan myös yksittäisestä loma-asuntopaikasta.

Myydään tarjousten pohjalta. Tarjoukset tulee toimittaa Parikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle: Pietarinkuja 2, 59100 Parikkala tai sähköpostilla ritva.h.laine@evl.fi 31.12.2020 klo 12 mennessä. Seurakunta pidättää oikeuden olla hyväksymättä tehtyjä tarjouksia.

Lisätiedot ja yhteydenotot: ritva.h.laine@evl.fi tai p. 044 0430 300.