Uutislistaukseen

thumbnail_WP_20190919_15_17_41_Pro.jpg Kuva joulukasseja varten lahjoitetuista kuiva-aineista ja hygieniatarvikkeista

Joulukassikeräykset

17.11.2020 07.58

Parikkalan seurakunnan diakoniatyö järjestää jälleen tämän joulun alla joulukassikeräyksen. Keräykset ovat neljässä paikassa: Parikkalan R-kioskilla, S-marketissa, Röksän K-kaupassa Kirjavalassa sekä Akopohjassa Saaren Salella.

R-kioskilla on joulukassikeräys avattu jo 12.11. K-kauppa Röksässä keräys avautuu maanataina 30.11. Näissä molemmissa paikoissa lahjoituksia voi tehdä itsenäisyyspäivään eli sunnuntaihin 6.12. saakka. Parikkalan S-marketissa ja Saaren Salella joulukeräys järjestetään perjantaina 4.12. (S-marketissa klo 9 - 17 ja Saaren Salella klo 9 - 16).

Joulukassikeräykseen voi lahjoittaa jouluisia kuiva-ainetarvikkeita esimerkiksi pipareita, rusinoita, glögiä, luumuja, pähkinöitä, suklaata... sekä hygieniatarvikkeita, esimerkiksi saippuaa, shamppota.... Seurakunnan diakoniatyöntekijät kassittavat lahjoitetut tarvikkeet ja toimittavat kassit viikkojen 50 - 52 aikana parikkalalaisille vähävaraisille perheille ja henkilöille.

Lahjoitettavat tarvikkeet tulee olla ostettuna siitä liikkeestä, jossa tekee lahjoituksen.

Kiitos sinulle kun osallistut keräykseen vähävaraisten hyväksi!

Lisätietoja diakoniatyöntekijä Jaana Vaittiselta p. 040 864 1236.