Perhekerhon äitejä ja lapsia

Perhekerho Tauolla.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikusten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita.

Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä; siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan ja askarrellaan yhdessä, sekä nautitaan pientä aamupalaa. Perhekerho kutsuu meitä pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Perhekerhot ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmottautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan, milloin sinulle vain sopii, tervetuloa!

Avoin kaikenikäisille suunnattu Perhekerho on joka toinen viikko tiistaisin
Saaren seurakuntakeskuksella alkaen . klo 9.30-11.00

Perhemuskari Tauolla.

Perhemuskari kokoontuu normaalitilanteessa päiväkerhotilassa, Pietarinkuja 2:ssa, Parikkalassa perjantaisin klo 9.30 - 11.30, alkaen

Muskari aloitetaan yhteisellä pienellä hartaudella. Sitten on vuorossa muskarihetki. Muskarihetken jälkeen on tarjolla kahvia, juttelua ja leikkiä. Lapsille mukaan omat pienet eväät. Muskari päättyy yhteiseen loppupiiriin.

Nyt:

Perjantaisin klo 9.30-11.30 Isossa seurakuntasalissa Parikkalassa, aluksi hartaus ja lauluhetki ja loppuaika leikkiä sisällä. Ilmoittautuminen Johannalle torstaisin klo 15.00 mennessä.

Avoin perhetoiminta on tauolla!

Seuraa ilmoittelua... Tauko jatkuu todennäköisesti myös huhtikuun, mutta vaihtoehtoista menetelmää mietin tilalle.

PERHEKERHOT SAARELLA keväällä 2021, joka toinen tiistaisi klo. 9.30 – 11

TI 9.2.              SAARI srk-keskus; Mäenlaskua, ulkoilua

TI 23.2.            SAARI srk-keskus;

TI 9.3.              SAARI srk-keskus; Mäenlaskua, ulkoilua

TI 23.3.            SAARI srk-keskus; Pääsiäisaskartelua

KE 31.3            SAARI srk-keskus; LASTEN PÄÄSIÄINEN

TI 6.4.              SAARI srk-keskus; Ulkoilua

TI 20.4             SAARI srk-keskus;

TI 4.5.              SAARI srk-keskus; Temppurata/ulkoilua

KE 12.5.          PARIKKALA leirimaja klo. 9.30 – 11.30

SÄÄVARAUS, JOS ON KOVIN KURJA SÄÄ TAI PALJON PAKKASTA NIIN EMME OLE ULKONA. ULKONA TARJOLLA LÄMMINTÄ JUOMISTA.

KERHOISSA SISÄTILOISSA ON VAHVA MASKISUOSITUS TAI VISIIRIN KÄYTTÖ, JOS EI VOI KASVOMASKIA PITÄÄ. TÄMÄN TAKIA EI OLE TARJOILUA SISÄLLÄ, JOTTA EI TARVITSISI MASKIA/VISIIRIÄ OTTAA POIS KASVOILTA.

KERHOIHIN JA TAPAHTUMIIN TULLAAN VAIN TERVEENÄ! EI MIELELLÄÄN EDES PIENESSÄ NUHASSA. MUISTETAAN PESTÄ KÄSIÄ JA HUOLEHDITAAN TURVAVÄLISTÄ.

OLEMME MAHDOLLISIMMAN PALJON ULKONA, MUTTA VÄLILLÄ PYRIMME PERHEKERHOSSA TEKEMÄÄN MYÖS SISÄLLÄ ESIM. ASKARTELUJA.

AIHEISIIN SAATTAA TULLA MUUTOKSIA. KORONATILANTEEN TAKIA VOI OLLA MAHDOLLISTA, ETTÄ KAIKKI EIVÄT TOTEUDU, MUTTA NÄISTÄ ILMOITELLAAN KYLLÄ SITTEN JOKO LEHDESSÄ, FACEBOOKISSA SEKÄ NETTISIVUILLA.

SEURAAMME EKSOTEN JA ALUEHALLINTOVIRASTON OHJEISTUKSIA JA TEEMME NIIDEN MUKAAN PÄÄTÖKSIÄ.