Parikkalan seurakuntatalo

Pietarinkuja 2, 59100 Parikkala

Parikkalan seurakuntatalo

Vuonna 1979 valmistunut, Heikki Elomaan suunnittelema Parikkalan seurakuntatalo on peruskorjattu vuonna 2004. Suunnittelijana korjausrakentamisessa oli Hannu Nieminen.

Rakennus on aktiivisessa käytössä ympäri vuoden muistotilaisuuksien, tapahtumien ja eri kerhojen toimesta.

Tila on jaettu Isoon saliin sekä Pieneen saliin, ja väliin on sijoitettu peruskunnostettu keittiö. Istumapaikkojen määrä Isossa salissa on enimmillään 110 henkilöä ja Pienessä salissa 40 henkilöä.

Peruskunnostetussa keittiössä on astiakapasiteetti noin 150 henkilölle.

Tilojen vuokraus

Seurakuntatalon saleja voi vuokrata erilaisiin kokoontumisiin ja perhejuhliin, yhdessä keittiön kanssa. Tilojen käyttöä voi tiedustella kirkkoherranvirastosta, puhelimitse numerosta 040 1285 350.

Muistotilaisuusvaraukset sovitaan siunaustilaisuusvarauksen yhteydessä kirkkoherranvirastossa.

Pietarinkuja 2, 59100 Parikkala

Peräkonttikirppis Parikkalassa