Ajankohtaisia asioita/kuulumisia seurakunnasta:

1.1.2020 Aukioloajat, virkatodistus- ja sukututkimustilaukset:

Parikkalan seurakunnan kirkkoherranviraston ja taloustoimiston aukioloajat 1.1.2020; ma - ti ja to - pe klo 9.00 - 12.00. Keskiviikkoisin olemme suljettuja. Kirkolliset toimitukset (kaste, häät ja hautajaiset) varataan normaalisti kirkkoherranvirastosta viraston aukioloaikana.

Virkatodistus- ja sukututkimustilaukset ovat siirtyneet jo aiemmin 1.9.2019 Kouvolan seurakuntayhtymän Keskusrekisterin tehtäväksi. Tilaukset, jotka teette meidän kotisivujen verkkolomakkeen kautta, siirtyvät automaattisesti Keskusrekisteriin, josta he toimittavat todistukset ja maksut tilaajalle. Toimitusaika vaihtelee viikosta kahteen viikkoa.

Voitte tilata virkatodistuksia ja sukututkimuksia myös suoraan keskusrekisteristä. HUOMIOIKAA PALVELUAJAN MUUTOS 30.3. - 30.4.2020 VÄLISELLÄ AJALLA  JA UUSI SÄHKÖPOSTIOSOITE:  p. 040 7654 017 (ma - to klo 9 - 12) tai sähköpostilla: virkatodistukset.kouvola@evl.fi

Kirkollisten ilmoitusten jättö:

Jos haluatte jättää ilmoituksia, esimerkiksi lähetyspiireistä, tapahtumista yms. kirkollisiin ilmoituksiin ParikkalanRautjärven Sanomiin ja Itä-Savoon, sekä meidän kotisivuille, niin huomioikaa uusi jättöaika: tiistai klo 10 mennessä. Tuolloin ilmoitus nousee sen viikon kirkollisiin.