Ajankohtaisia asioita/kuulumisia seurakunnasta:

Kirkollisten ilmoitusten jättö:

Jos haluatte jättää ilmoituksia, esimerkiksi lähetyspiireistä, tapahtumista yms. kirkollisiin ilmoituksiin ParikkalanRautjärven Sanomiin ja Itä-Savoon, sekä meidän kotisivuille, niin huomioikaa uusi jättöaika: tiistai klo 10 mennessä. Tämä muutos alkaa välittömästi eli viikosta 46 eteenpäin. Tulloin ilmoitus nousee sen viikon kirkollisiin.

Aukioloajat, virkatodistus- ja sukututkimustilaukset:

Parikkalan seurakunnan uudet kirkkoherranviraston ja taloustoimiston aukioloajat 1.9.2019 ovat; ma - ti ja to - pe klo 9.00 - 12.00. Keskiviikkoisin olemme suljettuja.

Samoin virkatodistus- ja sukututkimustilaukset siirtyvät Kouvolan seurakuntayhtymän Keskusrekisteriin. Elokuun loppuun saakka otamme normaalisti vielä tilauksia vastaa. Sen jälkeen tilaukset siirtyvät automaattisesti tilauslomakkeen kautta Keskusrekisteriin, josta toimittavat todistukset ja maksut tilaajalle.

1.9.2019 alkaen todistukset voi tilata Kouvolan seurakuntayhtymän Keskusrekisterin kautta: p. 040 7654 017 (ma-pe klo 9 - 12) tai sähköpostilla keskusrekiseri.kouvola@evl.fi

Kirkolliset toimitukset (kaste, häät ja hautajaiset) varataan yhä edelleen normaalisti kirkkoherranvirastosta.