Lautapeli

Tervetuloa mukaan nuorten toimintaan!

Nuorten toiminta kokoaa yhteen yli 14-vuotiaita nuoria. Nuorten toiminnassa pääset mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja retkiin.

Yhdessä voimme suunnitella nuortenilloista meidän seurakunnalle sopivan tavan toimia, tule rohkeasti vaikuttamaan nuorten toimintaan.

Rippikouluun liittyvät nuortenillat

Tiedote: Huhtikuun nuortenillat on peruttu koronaepidemiaan liittyvien kokoontumisrajoitusten takia.

Seurakunnan nuorisotyönohjaaja mukana KirNu-illoissa

Huom ! Kirnu-nuortenillat on peruutettu toistaiseksi koronaepidemiaan liittyvien kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Retki Turkuun Maata Näkyvissä-festareille

Parikkalan seurakunnasta osallistutaan bussiretkelle Turkuun, mikäli retkelle löytyy lähtijöitä. Retken ajankohta on marraskuun puoliväli. Huom ! Retkelle lähdetään Parikkalasta perjantaina jo aamupäivästä (edellyttää lupaa olla pois koulusta). Lähtö paluumatkalle Turusta sunnuntaina puolilta päivin. Yöpyminen Turun keskustan hotellissa. Tarkemmat tiedot lähempänä aikaan.

Kuva korusta, joka kuvaa kolmiyhteyttä

Nuorten arki-illan veisumessut

Huom! Koronaepidemian takia veisumessut on peruttu keväältä 2020.

Veisumessut järjestetään Parikkalan kappelissa kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 18 alkaen.

Messussa lauletaan punaisen veisukirjan rippikoululauluja. Messu on tavallista lyhyempi.

Tervetuloa laulamaan ja osallistumaan ehtoolliselle!