Lautapeli

Tervetuloa mukaan nuorten toimintaan!

Nuorten toiminta kokoaa yhteen yli 14-vuotiaita nuoria. Nuorten toiminnassa pääset mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja retkiin.

Yhdessä voimme suunnitella nuortenilloista meidän seurakunnalle sopivan tavan toimia, tule rohkeasti vaikuttamaan nuorten toimintaan.

Rippikouluun liittyvät nuortenillat

Helmikuussa ja huhtikuussa järjestetään rippikoululaisille omia nuorteniltoja, joihin ilmoittaudutaan rippikoulutapaamisissa. Tiedot päivitetään vuoden 2020 puolella.

Seuraunnan nuorisotyönohjaaja mukana KirNu-illoissa

Seurakunnan nuorisotyönohjaaja on mukana ohjaamassa Kirjolan koulun nuortentilassa nuorteniltoja syyskaudella 2019 perjantaisin 6.9., 27.9., 11.10., 1.11., ja 29.11.

Retki Turkuun Maata Näkyvissä-festareille

Parikkalan seurakunnasta osallistutaan Imatran rovastikunnan nuorten yhteiselle bussiretkelle Turkuun, mikäli retkelle löytyy lähtijöitä. Retken ajankohta on pe 15.-su 17.11. Huom ! Retkelle lähdetään Parikkalasta perjantaina jo aamupäivästä (edellyttää lupaa olla pois koulusta). Lähtö paluumatkalle Turusta sunnuntaina puolilta päivin. Yöpyminen Turun keskustan hotellissa. Retken hinta n. 80 euroa /nuori. Ilmoittautuminen lokakuun aikana lomakkeella (tulee tälle sivulle linkkinä lokakuun alussa). Tarkemmat tiedot lähempänä aikaan.

Kuva korusta, joka kuvaa kolmiyhteyttä

Nuorten arki-illan veisumessut

Parikkalan kappelissa kuukauden viimeisenä keskiviikkona 30.1., 27.2., 27.3., 24.4., 25.5. klo 18 alkaen.

Messussa lauletaan punaisen veisukirjan rippikoululauluja. Messu on tavallista lyhyempi.

Tervetuloa laulamaan ja osallistumaan ehtoolliselle!