Lautapeli

Tervetuloa mukaan nuorten toimintaan!

Nuorten toiminta kokoaa yhteen yli 14-vuotiaita nuoria. Nuorten toiminnassa pääset mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan sekä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja retkiin.

Yhdessä voimme suunnitella nuortenilloista meidän seurakunnalle sopivan tavan toimia, tule rohkeasti vaikuttamaan nuorten toimintaan.

Rippikouluun liittyvät nuortenillat helmi-ja huhtikuussa 2022 - illoista tiedotetaan rippikoululaisille rippikoulutiedotteissa.

Retki Turkuun Maata Näkyvissä-festareille   Tapahtumaa ei koronan takia ehkä voida järjestää v. 2021

Parikkalan seurakunnasta osallistutaan bussiretkelle Turkuun, mikäli retkelle löytyy lähtijöitä. Retken ajankohta on marraskuun puoliväli. Huom ! Retkelle lähdetään Parikkalasta perjantaina jo aamupäivästä (edellyttää lupaa olla pois koulusta). Lähtö paluumatkalle Turusta sunnuntaina puolilta päivin. Yöpyminen Turun keskustan hotellissa. Tarkemmat tiedot lähempänä aikaan.

Kuva korusta, joka kuvaa kolmiyhteyttä

Nuorten arki-illan veisumessut

Huom! Koronaepidemian takia veisumessut on peruttu keväältä 2020.

Veisumessut järjestetään Parikkalan kappelissa kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 18 alkaen.

Messussa lauletaan punaisen veisukirjan rippikoululauluja. Messu on tavallista lyhyempi.

Tervetuloa laulamaan ja osallistumaan ehtoolliselle!