Jippii-pyhäkoulu

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on  lasten jumalanpalvelus. Pyhäkoulu sisältää hengellisiä lauluja, Raamatun kertomuksia, rukousta ja sillä voi olla yksinkertainen liturgia. Pyhäkoulun kokoontumispäivä on ensisijaisesti sunnuntai. Pyhäkoulu voi kokoontua myös muuna päivänä. Silloin lepopäivän pyhittämisen sijasta toiminnan ideana on kokoontua yhteen oppimaan ja kokemaan sitä, mikä on ”pyhää”. Pyhyyden tunnistaminen on ihmiselle äärimmäisen tärkeä opittava asia.

Seurakuntamme pyhäkoulut

Sunnuntaina noin kerran kuukaudessa kokoontuvat pyhäkoulut:

• Peruspohjan perhepyhäkoulu. Lisätietoja Jaana Vaittiselta p. 040 561 6843.
  • Tallipyhäkoulu Peltolan tallilla Kinnarniemessä. Lisätietoja Ulla Kujanpäältä p. 044 274 8768.
  • Parikkalan siunauskappelin viereisessä ulkorakennuksessa on klo 10 alkavan messun yhteydessä saarnanaikainen pyhäkouluhetki kevätkaudella 2019 noin kerran kuukaudessa. Ajankohdat ilmoitetaan kirkollisissa.
  • Arki-illan Jippiipyhis noin kerran kuukaudessa vuorotellen päiväkerhotilassa Parikkalassa (Pietarinkuja 2) ja Saaren seurakuntakeskuksella.

Pyhäkouluista ilmoitetaan tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa Parikkalan-Rautjärven Sanomissa ja Itä Savossa, sekä myös Facebookissa ja nettisivujen Tapahtumat -osiossa.

Pyhäkouluryhmä Jippii
Diakoniatyöntekijä ja Perhetyönohjaaja