Perhekerhon äitejä ja lapsia

PERHETOIMINTA JATKUU!

Perhekerho aloitti 1.2. kevätkauden toiminnan

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikusten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita.

Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä; siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan ja askarrellaan yhdessä, sekä nautitaan pientä aamupalaa. Perhekerho kutsuu meitä pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Perhekerhot ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmottautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan, milloin sinulle vain sopii, tervetuloa!

Avoin kaikenikäisille suunnattu Perhekerho on joka toinen viikko tiistaisin
Saaren seurakuntakeskuksella alkaen . klo 9.30-11.00

Perhemuskari aloitti  18.2. kevätkauden toiminnan.

Perhemuskari kokoontuu normaalitilanteessa päiväkerhotilassa, Pietarinkuja 2:ssa, Parikkalassa perjantaisin klo 9.30 - 11.30, alkaen

Muskari aloitetaan yhteisellä pienellä hartaudella. Sitten on vuorossa muskarihetki. Muskarihetken jälkeen on tarjolla kahvia, juttelua ja leikkiä. Lapsille mukaan omat pienet eväät. Muskari päättyy yhteiseen loppupiiriin.

Perjantaisin klo 9.30-11.30 Isossa seurakuntasalissa Parikkalassa, aluksi hartaus ja lauluhetki ja loppuaika leikkiä sisällä.

Avoin perhetoiminta jatkuu taas! Seuraamme kyllä vielä AVI:n ja kirkkohallituksen antamia ohjeistuksia.

Seuraa ilmoittelua lehdessä, facebookissa ja täällä! Facebookissa parhaiten löydät tiedot kun menet Lapsi-ja perhetyön sivulle ja sieltä julkaisuista katsot :) (FB:stä pitäisi näkyä vaikkei ole kirjautunut sinne)

Aloittaessamme toimintaa nykytilanteessa on tärkeää, että pesette tullessanne kädet tai käytätte käsidesiä, aikuiset voivat oman harkinnan mukaan pitää joko maskia tai visiiriä tai olla ilman. (mikäli vain pystyy, ettei ole terveydellistä estettä).  Pidetään turvaväliä toisiimme. Kipeänä ei tulla mukaan toimintaan, jotta ei tartuteta muita.

Tervetuloa mukaan toimintaan, kaikesta huolimatta!

PERHEKAHVILA, joka toinen tiistai aamupäivä alkaen mahdollisesti helmikuussa nuorisotila Kirnussa klo. 10–11.30.

myös iltaperhekahvilat keskiviikkoiltana helmikuun lopulla ja huhtikuun alussa.

Yhteinen retki mahdollisesti tulossa huhtikuussa, seuraamme Koronatilannetta.

Seurakunnan ja kunnan perhekerho ja -kahvila vuorottelevat vuoroviikoin tiistai aamupäivisin.

Seurakunnan PERHEKERHOT SAARELLA keväällä 2022, joka toinen tiistaisi klo. 9.30–11

TI 18.1.             SAARI srk-keskus; huono korona tilanne ei kerhoa

TI 1.2.               SAARI srk-keskus; Mäenlaskua, ulkoilua

TI 15.2.             SAARI srk-keskus; Talvimaalausta

Kuva, joka sisältää kohteen kelloKuvaus luotu automaattisestiTI 1.3.               SAARI srk-keskus; Mäenlaskua ja laskiaispullia klo 9.30–11.30! (talvilomaviikko)

TI 15.3.            SAARI srk-keskus;

KE 23.3.          PARIKKALA srktalolla VALOKUVAUS!

TI 29.3             SAARI srk-keskus; Pääsiäisaskartelua mukana kerhossa mahdollisesti Elisa Kuosa kunnasta

TI 12.4.            PARIKKALA srktalo; Pääsiäiskirkko??

KE 13.4.           SAARI srk-keskus; Pääsiäiskirkko??

TI 26.4.           SAARI srk-keskus;

TI 10.5.            PARIKKALA Leirimaja; Kauden päätös yhdessä perhekahvilan kanssa

SÄÄVARAUS, JOS ON KOVIN KURJA SÄÄ TAI PALJON PAKKASTA NIIN EMME OLE ULKONA, vaan olemme sisällä.

KERHOISSA SISÄTILOISSA ON VAHVA MASKISUOSITUS TAI VISIIRIN KÄYTTÖ, jos ei voi kasvomaskia pitää.

KERHOIHIN JA TAPAHTUMIIN TULLAAN VAIN TERVEENÄ! EI MIELELLÄÄN EDES PIENESSÄ NUHASSA. MUISTETAAN PESTÄ KÄSIÄ JA HUOLEHDITAAN TURVAVÄLISTÄ.

OLEMME TILANTEIDEN MUKAAN ULKONA, MUTTA VÄLILLÄ PYRIMME PERHEKERHOSSA TEKEMÄÄN MYÖS SISÄLLÄ ESIM. ASKARTELUJA.

AIHEISIIN SAATTAA TULLA MUUTOKSIA. KORONATILANTEEN TAKIA VOI OLLA MAHDOLLISTA, ETTÄ KAIKKI EIVÄT TOTEUDU, MUTTA NÄISTÄ ILMOITELLAAN KYLLÄ SITTEN JOKO LEHDESSÄ, FACEBOOKISSA SEKÄ NETTISIVUILLA.

SEURAAMME EKSOTEN JA ALUEHALLINTOVIRASTON OHJEISTUKSIA JA TEEMME NIIDEN MUKAAN PÄÄTÖKSIÄ.