Perhekerhon äitejä ja lapsia

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikusten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita.

Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä; siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan ja askarrellaan yhdessä, sekä nautitaan pientä aamupalaa. Perhekerho kutsuu meitä pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Perhekerhot ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmottautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan, milloin sinulle vain sopii, tervetuloa!

Avoin kaikenikäisille suunnattu Perhekerho on tiistaisin; noin kaksi kertaa kuukaudessa Parikkalan päiväkerhotilassa klo 9.30 - 11.30 (8.1., 22.1., 5.2., 19.2., 5.3., 19.3. (Plan srk-talolla perhetoiminnan valokuvaus), 2.4. ja 30.4.) 21.5. Perheiden kevätretkiaamupäivä leirimajalla)

ja noin kerran  kuukaudessa
Saaren seurakuntakeskuksella (15.1., 29.1., 12.2., 12.3., 19.3. (Plan srk-talolla perhetoiminnan valokuvaus), 9.4., 23.4. ja 7.5.) klo 9.30 - 11.

Perhemuskari

Perhemuskari kokoontuu päiväkerhotilassa, Pietarinkuja 2:ssa, Parikkalassa perjantaisin klo 9.30 - 11.30, alkaen 11.1.2019.

Muskari aloitetaan yhteisellä pienellä hartaudella. Sitten on vuorossa muskarihetki. Muskarihetken jälkeen on tarjolla kahvia, juttelua ja leikkiä. Lapsille mukaan omat pienet eväät. Muskari päättyy yhteiseen loppupiiriin.

PERHEKERHON JA -MUSKARIN VALOKUVAUS

Perhekerholaiset ja -muskarilaiset kuvataan tiistaina 19.3.

Seurakunnan perhetoiminnassa (Parikkalan ja Saaren perhekerhoissa sekä perhemuskarissa) mukana olevien perheiden valokuvaus on tiistaina 19.3. Paikka on Parikkalan seurakuntatalo. Aloitamme klo 9.30 pienellä hartaushetkellä. Sen jälkeen alkaa valokuvaus. Tarjolla kahvia, mehua, sämpylöitä....