Perhekerhon äitejä ja lapsia

PERHETOIMINTA JATKUU viikolta 35!

Perhekerho aloittaa 30.8.Syyskauden toiminnan

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikusten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita.

Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä; siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan ja askarrellaan yhdessä, sekä nautitaan pientä aamupalaa. Perhekerho kutsuu meitä pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Perhekerhot ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmottautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan, milloin sinulle vain sopii, tervetuloa!

Avoin kaikenikäisille suunnattu Perhekerho on joka toinen viikko tiistaisin
Saaren seurakuntakeskuksella alkaen . klo 9.30-11.15

Perhemuskari aloittaa  2.9. Syyskauden toiminnan.

Perhemuskari kokoontuu normaalitilanteessa päiväkerhotilassa, Pietarinkuja 2:ssa, Parikkalassa perjantaisin klo 9.30 - 11.15(11.30), alkaen

Muskari aloitetaan yhteisellä pienellä hartaudella. Sitten on vuorossa muskarihetki. Muskarihetken jälkeen on tarjolla kahvia, juttelua ja leikkiä. Lapsille mukaan omat pienet eväät. Muskari päättyy yhteiseen loppupiiriin.

Perjantaisin, joka toinen viikko klo 9.30-11.30 Päiväkerhotilassa Parikkalassa, aluksi hartaus ja lauluhetki ja loppuaika leikkiä ja kahvittelua sisällä. Ennen kotiinlähtöä loppulaulut :)

Uutena kokeiluna Perhemuskari alkaa kokoontua joka toinen perjantaiaamu Saaren seurakuntakeskuksella 9.9. alkaen klo. 9.30 - 11.15(11.30)

Mikäli syyslokakuun aikana ei ole paljoa kävijöitä, muskaritoiminta siirtyy takaisin olemaan kokonaan parikkalassa päiväkerhotilassa.

Avoin perhetoiminta jatkuu taas! Seuraamme kyllä vielä AVI:n ja kirkkohallituksen antamia ohjeistuksia.

Seuraa ilmoittelua lehdessä, facebookissa ja täällä! Facebookissa parhaiten löydät tiedot kun menet Lapsi-ja perhetyön sivulle ja sieltä julkaisuista katsot :) (FB:stä pitäisi näkyä vaikkei ole kirjautunut sinne)

Aloittaessamme toimintaa nykytilanteessa on tärkeää, että pesette tullessanne kädet tai käytätte käsidesiä, aikuiset voivat oman harkinnan mukaan pitää joko maskia tai visiiriä tai olla ilman. (mikäli vain pystyy, ettei ole terveydellistä estettä).  Pidetään turvaväliä toisiimme. Kipeänä ei tulla mukaan toimintaan, jotta ei tartuteta muita.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

PERHEKAHVILA, joka toinen tiistai aamupäivä alkaen 6.9.2022 nuorisotila Kirnussa klo. 10–11.30.

myös iltaperhekahvilat parina keskiviikkoiltana klo 17-19

Seurakunnan ja kunnan/järjestöjen perhekerho ja -kahvila vuorottelevat vuoroviikoin tiistai aamupäivisin.

Parikkalan Seurakunnan

pe 9.12.            PARIKKALA: Perhemuskari

TI 13.12.           PARIKKALA seurakuntatalo: Lasten joulukirkko

KE 14.12.         SAARI srk-keskus: Lasten joulukirkko

Aiheisiin saattaa tulla muutoksia.

Kuvahaun tulos haulle Perhe