Perhekerhon äitejä ja lapsia

Perhekerho aloittelee toimintaansa ti 31.8.2021.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikusten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita.

Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä; siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään, jumpataan ja askarrellaan yhdessä, sekä nautitaan pientä aamupalaa. Perhekerho kutsuu meitä pysähtymään elämän huiskeen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Perhekerhot ovat maksuttomia ja sinne ei tarvitse ilmottautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan, milloin sinulle vain sopii, tervetuloa!

Avoin kaikenikäisille suunnattu Perhekerho on joka toinen viikko tiistaisin
Saaren seurakuntakeskuksella alkaen . klo 9.30-11.00

Perhemuskari aloittaa pe 27.8.2021.

Perhemuskari kokoontuu normaalitilanteessa päiväkerhotilassa, Pietarinkuja 2:ssa, Parikkalassa perjantaisin klo 9.30 - 11.30, alkaen

Muskari aloitetaan yhteisellä pienellä hartaudella. Sitten on vuorossa muskarihetki. Muskarihetken jälkeen on tarjolla kahvia, juttelua ja leikkiä. Lapsille mukaan omat pienet eväät. Muskari päättyy yhteiseen loppupiiriin.

Nyt:

Perjantaisin klo 9.30-11.30 Isossa seurakuntasalissa Parikkalassa, aluksi hartaus ja lauluhetki ja loppuaika leikkiä sisällä.

Avoin perhetoiminta on vielä tauolla, mutta kuun loppu puolella aloittelemme toimintaa, ellei tule uusia ohjeita.

Seuraa ilmoittelua lehdessä, facebookissa ja täällä! Facebookissa parhaiten löydät tiedot kun menet Lapsi-ja perhetyön sivulle ja sieltä julkaisuista katsot :)

Aloittaessamme toimintaa nykytilanteessa on tärkeää, että pesette tullessanne kädet tai käytätte käsidesiä, aikuiset pitävät joko maskia tai visiiriä (mikäli vain pystyy, ettei ole terveydellistä estettä).  Pidetään turvaväliä toisiimme. Kipeänä ei tulla mukaan toimintaan, jotta ei tartuteta muita.

Keitän kahvia :)

Tervetuloa mukaan toimintaan!