Nuoret rannalla

Nuorille

Nuorille on seurakunnassa tarjolla paljon muutakin kuin perinteinen rippikoulu. Toiminnan tarkoituksena on, että nuoret löytäisivät tapahtumista seurakuntayhteyden, ystäviä ja hengellisen kasvupaikan. Nuori, voit vaikuttaa siihen millaista toimintaa (tapahtumia, leirejä, retkiä)  seurakunnassa on nuorille. Tervetuloa mukaan tekemään nuorten näköistä toimintaa!

Nuorten tapahtumia

Nuortenillat, retket, leirit ja tapahtumat - isoiskoulutusta unohtamatta.

Seurakunnassa pyritään tarjoamaan nuorille monipuolista ja mielenkiintoista tekemistä ja kokemista. Sinä voit olla mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja osallistumassa nuorten toimintaan, tule mukaan rohkeasti !

Isos-ja kerhonohjaajakoulutus

Syksyllä 2018 alkanut isoskoulutus jatkuu kevätkaudella 2019. Isoskoulutuslaiset ovat mukana rippikoululaisten tapahtumissa, rippipyhissä, messuissa ja nuortenilloissa sekä kotiseuturetkellä la 4.5.2019.

Arki-illan veisumessu kuukauden viimeisenä keskiviikkona

Parikkalan siunauskappelissa kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 18 alkaen.

Kevään 2019 ensimmäinen arki-illan veisumessu pidetään keskiviikkona 30.1.klo 18. Parikkalan siunauskappelissa. Rippikoululaiset osallistuvat tähän messuun osana oman seurakuntaan tutustumis- jaksoa. Kaikenikäiset seurakuntalaiset ovat tervetulleita veisumessuun!

Rauha kirkon kasvatuksen teemana 2018-2019

Oletko jo tutustunut www.rauhamaassa.fi-   sivustoon ?