Nuoret rannalla

Nuorille

Nuorille on seurakunnassa tarjolla paljon muutakin kuin perinteinen rippikoulu. Toiminnan tarkoituksena on, että nuoret löytäisivät tapahtumista seurakuntayhteyden, ystäviä ja hengellisen kasvupaikan. Nuori, voit vaikuttaa siihen millaista toimintaa (tapahtumia, leirejä, retkiä)  seurakunnassa on nuorille. Tervetuloa mukaan tekemään nuorten näköistä toimintaa!

ISOSKOULUTUSTA SYKSYLLÄ 2021

Perjantaina 3.9. klo 15.30-17.00 isoskoulutustapaaminen Parikkalan seurakuntatalossa. Ilmoittaudu mukaan Tiinalle Whats´App-viestillä tai sähköpostitse 1.9. mennessä. Tarjolla pizzaa (ilmoita Tiinalle jos on jotain ruoka-ainesta, mitä et halua syödä pizzassa). Seuraava kokoontuminen perjantaina 10.9. klo 15.30-17.00, mikäli ajankohta sopii kaikille.

Kesän 2022 rippikoululeiri järjestetään heinäkuussa Punkaharjun Vaahersalossa.

Jos olet kiinnostunut raamattupiiristä tai vaikkapa kerhonohjaamisesta esim. yhdessä ystäväsi kanssa, ota  yhteyttä Tiinaan. Kerhonohjaajana saat kerhonohjaaja- oppaan, materiaalit, koulutusta ja pienen korvauksen ohjaustehtävistäsi.

s-posti : kristiina.rankila@evl.fi

Voit seurata Facebookissa / Parikkalan seurakunta/nuorisotyö-sivustolle päivittyviä tietoja ja esim. musiikkivideoita tästä linkistä:https://www.facebook.com/parikkalanseurakuntanuorisotyo/

Nuorten tapahtumia

HUOM !!!        ARMOROKKI- TAPAHTUMA on siirretty keväälle 22.-24.4.2022 !