Nuoret rannalla

Nuorille

Nuorille on seurakunnassa tarjolla paljon muutakin kuin perinteinen rippikoulu. Toiminnan tarkoituksena on, että nuoret löytäisivät tapahtumista seurakuntayhteyden, ystäviä ja hengellisen kasvupaikan. Nuori, voit vaikuttaa siihen millaista toimintaa (tapahtumia, leirejä, retkiä)  seurakunnassa on nuorille. Tervetuloa mukaan tekemään nuorten näköistä toimintaa!

Huom ! Koronaepidemiaan liittyen nuorten kokoontumiset, veisumessut ja nuortenillat on peruttu toukokuun 13. päivään saakka, jonka jälkeen tiedämme valtiovallan uusista ohjeistuksista ja toimimme niiden mukaisesti. Myös rippikoulun kotiseuturetki 9.5. on peruttu. Tiedotamme muista rippikouluun liittyvistä muutoksista tarvittaessa. Kevään aikana voit seurata Facebookissa / Parikkalan seurakunta/nuorisotyö-sivustolle päivittyviä tietoja ja esim. musiikkivideoita tästä linkistä:

Nuorten tapahtumia

Nuortenillat, retket, leirit ja tapahtumat - isoiskoulutusta unohtamatta.

Seurakunnassa pyritään tarjoamaan nuorille monipuolista ja mielenkiintoista tekemistä ja kokemista. Sinä voit olla mukana

Nuorten kevät

Huom ! Koronaepidemiaan liittyen nuorten kokoontumiset, veisumessut ja nuortenillat on peruttu huhtikuu 13. päivään saakka, jonka jälkeen tiedämme valtiovallan uusista ohjeistuksista ja toimimme niiden mukaisesti. Tiedotamme rippikouluun liittyvistä muutoksista tarvittaessa.

Jos olet kiinnostunut raamattupiiristä tai vaikkapa kerhonohjaamisesta esim. yhdessä ystäväsi kanssa, ota   yhteyttä Tiinaan. Kerhonohjaajana saat kerhonohjaaja- oppaan, materiaalit, koulutusta ja pienen korvauksen ohjaustehtävistäsi.