Nuoret rannalla

Nuorille

Nuorille on seurakunnassa tarjolla paljon muutakin kuin perinteinen rippikoulu. Toiminnan tarkoituksena on, että nuoret löytäisivät tapahtumista seurakuntayhteyden, ystäviä ja hengellisen kasvupaikan. Nuori, voit vaikuttaa siihen millaista toimintaa (tapahtumia, leirejä, retkiä)  seurakunnassa on nuorille. Tervetuloa mukaan tekemään nuorten näköistä toimintaa!

Nuorten tapahtumia

Nuortenillat, retket, leirit ja tapahtumat - isoiskoulutusta unohtamatta.

Seurakunnassa pyritään tarjoamaan nuorille monipuolista ja mielenkiintoista tekemistä ja kokemista. Sinä voit olla mukana

Nuorten syksy

Isos-ja kerhonohjaajakoulutus jatkuu syksyllä 2019. Isoskoulutuslaiset ovat mukana rippikoululaisten tapahtumissa, rippipyhissä, messuissa ja nuortenilloissa sekä kotiseuturetkellä.

Arki-illan veisumessu klo 18.00-19.00 joka kuun viimeisenä keskiviikkona Parikkalan kappelissa.

Jos olet kiinnostunut raamattupiiristä tai vaikkapa kerhonohjaamisesta esim. yhdessä ystäväsi kanssa, ota   yhteyttä Tiinaan. Kerhonohjaajana saat kerhonohjaaja- oppaan, materiaalit, koulutusta ja pienen korvauksen ohjaustehtävistäsi.

Rauha kirkon kasvatuksen teemana 2018-2019

Oletko jo tutustunut www.rauhamaassa.fi-   sivustoon ?