Lumme

Naisten tapahtumat

Parikkalan seurakunnassa on useita erilaisia naisten tapahtumia  Yhteistä niille on keskustelu, hengellisten asioiden käsittely ja rento yhdessäolo.  Näitä ovat esimerkiksi Paussi-illat ja naisten saunaillat Uukuniemellä ja Parikkalassa, sekä naisten hemmotteluillat.

Tule rohkeasti mukaan!

Naisten paussi-illat

Nuorten naisten keskustelupiiri, joka kokoontuu kerran kuukaudessa nyyttikestien merkeissä vapaaehtoispitäjän kotona. Tapahtumasta ilmoitetaan kirkollisissa ja kotisivuilla.

Naisten saunaillat leirimajalla

Tapahtumaan kutsutaan kaikenikäisiä ja -kokoisia naisia.Saunaillat on yleensä vietetty elokuussa viikottain leirimajalla työntekijöiden vetämänä. Ilta alkaa saunomisen ja uinnin merkeissä klo 17, saunan jälkeen on mahdollisuus paistaa omia makkaroita tai muita tuotteita nuotiolla. Ilta päättyy kahvihetkeen ja hartauteen noin klo 19.

Naisten leirilauantai

Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille naisille, johon on ennakkoilmoittautuminen ja osallistumismaksu nimellinen 5 €. Leiriohjelma alkaa klo 10 ja kestää aina klo 20 saakka, sisältäen saunomista, uintia, tarjoilua ja  hartaushetken. Ohjelma muodostuu aina ryhmän toivomusten mukaisesti.

Naisten hemmotteluilta

Kerran vuodessa, yleensä toukokuussa, lähellä äitenpäivää seurakunnan leirimajalla. Tapahtumaan on etukäteisilmoittautuminen, ohjelmassa on aina jokin "yllätyshoito", saunomista, tarjoilua ja hartaus.

hemmottelu