Lapset leikkivät

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille ja ne kestävät 2-3 h kerrallaan. Syyskaudella 2020 päiväkerhot alkavat viikolla 35. Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä.

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, kuullaan kertomuksia Raamatusta, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan ja ihmetellään elämää.

Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista, ryhmässä olemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Lapsi voi osallistua yhteen ryhmään. Hakuaika syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin on huhtikuu, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella vielä kerhokauden aikana, mikäli vapaata mahdollisesti olisi. Kerhoihin otetaan tästä syksystä alkaen 8 lasta/kerho. Lapsi voi aloittaa päiväkerhon sinä vuonna, kun täyttää kolme vuotta.

Päiväkerhoryhmät Parikkalan seurakunnassa kevätkaudella 2021

viime syksynä ilmoittautuneiden kerholaisten kevätkausi alkaa 1.2. alkaen

Pietarinkujan päiväkerhotilassa, Pietarinkuja 2:

3 -vuotiaiden ryhmä maanantaisin klo. 9.30-11.30

4 - 5 -vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja tiistaisin klo 13 - 15.30

Seuraamme Aluehallintoviraston, Eksoten sekä Hiippakuntamme ohjeistusta koronatilanteesta.