Lapset leikkivät

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille ja ne kestävät 2-3 h kerrallaan. Syyskaudella 2022 päiväkerhot alkavat viikolla 36. Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä.

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, kuullaan kertomuksia Raamatusta, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan ja ihmetellään elämää.

Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista, ryhmässä olemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista. 

Lapsi voi osallistua yhteen ryhmään. Hakuaika syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin on huhtikuu, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella vielä kerhokauden aikana, mikäli vapaata mahdollisesti olisi. Kerhoihin otetaan 7-8 lasta/kerho/1ohjaaja. Lapsi voi aloittaa päiväkerhon sinä vuonna, kun täyttää kolme vuotta.

Tänä syksynä aloittaa yksi 3-5 v. yhteinen kerhoryhmä joka kokoontuu maanantai-iltapäivällä.

4-5 vuotiaille on n. 3-4 kerhopäivä kertaa lisänä keskiviikkona nyt syksyllä. lisätietoa ilmoittautuneille tulossa kerhossa.

Kerho on tällä hetkellä täynnä!

 

 

 

 

 

Päiväkerhoryhmät Parikkalan seurakunnassa syksykaudella 2022

Keväällä ilmoittautuneiden kerholaisten syksykausi alkaa 5.9.2022 alkaen 

Pietarinkujan päiväkerhotilassa, Pietarinkuja 2: 

3 - 5 -vuotiaiden ryhmä maanantaisin klo 13 - 15.30

 

Seuraamme Aluehallintoviraston, Eksoten sekä Hiippakuntamme ohjeistusta koronatilanteesta.