Lapset leikkivät

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille ja ne kestävät 2-3 h kerrallaan. Kevätkaudella 2019 päiväkerhot alkavat viikolla 2. Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä.

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, kuullaan kertomuksia Raamatusta, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan ja ihmetellään elämää.

Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista, ryhmässä olemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Lapsi voi osallistua yhteen ryhmään. Hakuaika syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin on huhtikuu, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella vielä kerhokauden aikana. Lapsi voi aloittaa päiväkerhon sinä vuonna, kun täyttää kolme vuotta.

Päiväkerhoryhmät Parikkalan seurakunnassa kevätkaudella 2019

Pietarinkujan päiväkerhotila, Pietarinkuja 2:

3 -vuotiaiden ryhmät maanantaisin klo. 9.30-11.30

4 -vuotiaiden ryhmä maanantaisin klo 13 - 15.30

5-vuotiaiden "viskarien" tehtäväpäivä tiistaisin klo 13 - 15.30

4 - 5-vuotiaiden yhteinen kokoontuminen keskiviikkoisin klo 12.30 - 15.30

Päiväkerholaisten valokuvaus

Päiväkerholaiset kuvataan tiistaina 19.3.

Vuonna 2019 päiväkerhoryhmien valokuvauspäivä on tiistai 19.3. Paikka on Parikkalan seurakuntatalo.

Aikataulu on seuraava:

klo 12.30 3v. kerholaiset

klo 13.30 4v. kerholaiset

klo 14.30 5v. kerholaiset

Ei varsinaista päiväkerhoa, ainoastaan kuvaus.