moniväriset huivit

Säännöllisesti toimivat kerhot

Haluatko tavata ihmisiä? Oletko eläkkeellä tai onko sinulla tekemisen puutetta? Oletko kiinnostunut myös hengellisistä asioista? Tule mukaan seurakunnan eri puolilla kokoontuviin piireihin ja muihin tilaisuuksiin.

Ystäväntupa

Ystäväntupa on kohtaamispaikka eri ikäisille seurakuntalaisille. Olet tervetullut mukaan ystäväntupaan tapaamaan tuttuja ja saamaan uusia ystäviä.

Ystäväntuvalla on tarjolla kahvia ja mukavaa yhdessäoloa.

Ystäväntuvat kokoontuvat maanantaisin Saaren seurakuntakeskuksella, torstaisin Parikkalan seurakuntatalolla ja muutaman kerran toimintakaudessa torstaisin Uukuniemen seurakuntatalolla Niukkalassa. Erityisesti Uukuniemen Ystäväntupaan kutsumme mukaan myös lapsiperheitä!

Eläkeikäisten kerhot

Eläkeläisten kerhossa tapaat muita eläkeikäisiä leppoisassa tunnelmassa. Kerho aloitetaan hartaudella ja kahvilla. Tämän  jälkeen on yhteistä ohjelmaa, mm. keskustelua eri teemoista, laulua, ja eläkeikäisten omia runoja tai ajatuksia. Ryhmissä on mukana diakoniatyöntekijä.

Kerhot kokoontuvat kerran kuukaudessa Parikkalan ja Niukkalan seurakuntataloilla, joista saat tietoa paikallislehdestä sekä täältä meidän kotisivuilta.

Omaishoitajat ja heidän läheisensä

Omaishoitajien ryhmä kokoontuu Parikkalan srk-talon pienessä salissa kerran kuukaudessa. Ohjelmassa on hartaus, kahvia ja yhteistä ohjelmaa.  Mukana ryhmässä ovat srk:n diakoni Heini Meuronen  ja  Erja Koskimäki  Omaishoitajien liitosta.

Omaishoitajien ryhmä on vertaistukiryhmä, jossa voi keskustella  omaishoitajuuden iloista ja suruista, ja yhdessä pohtia keinoja arjessa selviytymiseen. Ryhmässä on saatavilla ajankohtaista tietoa omaishoitajien oikeuksista, haettavista tuista ja erilaisista virkitysmahdollisuuksista omaishoitajielle ja heidän omaisilleen.

Ryhmässä suunnitellaan  yhdessä  myös virkitystoimintaa, jonne voi osallistua mukaan,  myös yhdessä hoidettavan omaisen kanssa.

Kehitysvammaisten kerho

Kehitysvammaisten ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Parikkalassa ja Saarella. Ryhmän ohjaajana on diakoni Heini Meuronen.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, myös omaiset voivat tulla mukaan. Kerhon alussa vietetään yhteistä hartaushetkeä, jonka jälkeen kahvitellaan  mukavan yhdessäolon merkeissä. Ohjelmassa on  pelejä, musiikkia ja muuta mukavaa. Kerho kestää puolitoista tuntia ja siitä tiedotetaan Parikkala-Rautjärven sanomissa ja nettisivuillamme.

Mielenhyvinvoinnin ryhmä

Mielenhyvinvoinnin ryhmä mielenterveyskuntoutujille kokoontuu noin kerran kuukaudessa maanantaisin klo 12. Kevätkauden ensimmäinen kokoontumiskerta on maanataina 21.1. Ryhmä kokoontuu päivätoiminnan tiloissa Parikkalan Hyvinvointikeskuksessa (Lehmuskuja 3). Lisätietoja saa vs. diakonaityöntekijä Jaana Vaittiselta.