Uukuniemen seurakuntatalo

Pajarintie 1, 59720 Uukuniemi

Uukuniemen seurakuntatalo

Uukuniemen seurakuntatalo, joka paremmi tunnetaan sijaintinsa vuoksi Niukkalan seurakuntatalona, on rakennettu vuonna 2003. Suunnittelijana ja rakentajana on ollut Parikkalan Rakennus Oy.

Tilassa pidetään muistotilaisuuksia, kerhotoimintaa vauvasta vaariin, sekä  talvisaikaan Uukuniemen jumalanpalvelukset noin joka toinen sunnuntai. Istumapaikkoja on 100 hengelle.

Keittiötilat ovat uudenaikaiset ja asiasto on mitoitettu noin 100 hengelle.

Tilojen vuokraus

Seurakuntatalon tilaa voi vuokrata erilaisiin kokoontumisiin ja perhejuhliin, yhdessä keittiön kanssa. Tilojen käyttöä voi tiedustella kirkkoherranvirastosta, puhelimitse numerosta 040 1285 350.

Muistotilaisuusvaraukset sovitaan siunaustilaisuusvarauksen yhteydessä kirkkoherranvirastossa, Parikkalassa.

Pajarintie 1, 59720 Uukuniemi

Sunnuntaijumalanpalvelus

Pajarintie 1, 59720 Uukuniemi

Rippikoulaisten kotiseuturetki ja lähetysoppitunnit

Kaikki rippikoululaiset osallistuvat kotiseuturetkelle osana kotiseurakuntaan tutustumisjaksoa. Yhteiskuljetus Parikkalasta klo 10. Lähetysoppitunnit ja lounas Saaren seurakuntatalossa, jonka jälkeen tutustutaan Saaren kirkkoon, Paakasalmen hautausmaahan, Uukuniemen kirkkoon ja Uukuniemen seurakuntataloon.