kuoro laulaa Parikkalan kirkossa

Seurakuntamme kuorot:

Parikkalan seurakuntakuoro

Kuorotoimintaa on Parikkalan seurakunnassa ollut  vuodesta 1937 lähtien.  Seurakuntakuoro muisti  vuonna 2017, 80-vuotista toimintaansa 8.10. pidetyllä juhlamessulla ja juhlalla.

Avoin kuoroharjoitus on keskiviikkoisin klo 16 - 18, Parikkalan seurakuntatalon isossa salissa Anne Moilasen johtamana.

Saaren kirkkokuoro

Saaren kirkkokuoro on pieni, mutta sisukas 4-äänisesti laulava kuoro, johtajanaan Tatjana Korpelainen. Kuoro vietti 90-vuotisjuhlia vuonna 2017. Tällä hetkellä Saaren kirkkokuoroon kaivataan laulajia erityisesti alttoääneen! Rohkeasti mukaan harjoituksiin.

Harjoitukset ovat yleensä keskiviikkoisin klo 15.30  -17.00  Saaren seurakuntakeskuksessa.

Kuoroa johtaa Tatjana Korpelainen.

Aivinat

Aivinat-lauluyhtye haluaa laulaa iloista ja toivoa-antavaa musiikkia. Lauluyhtyeessä on 9 laulajaa. Laulajat tulevat koko Parikkalan kunnan alueelta ja siksi myös esiintymisiä on monenlaisissa tilaisuuksissa koko kunnan alueella.

Aivinoiden oma levy valmistui vuonna 2013. Levyä on myynnissä Parikkalan seurakunnan virastolla. Tuotto käytetään ryhmän toiminnan hyväksi.

Harjoitukset yleensä torstaisin klo 17.30 - 19.00 Saaren seurakuntakeskuksessa, johtajanaan Anne Moilnen.