kuoro laulaa Parikkalan kirkossa

Seurakuntamme kuorot:

Parikkalan seurakuntakuoro

Kuorotoimintaa on Parikkalan seurakunnassa ollut  vuodesta 1937 lähtien.

Avoin kuoroharjoitus on yleensä keskiviikkoisin klo 18.00-19.30, Parikkalan seurakuntatalon isossa salissa Elisa Solasaaren johtamana.

Saaren kirkkokuoro

Saaren kirkkokuoro on pieni, mutta sisukas 4-äänisesti laulava kuoro, johtajanaan Tatjana Korpelainen. Kuoro vietti 90-vuotisjuhlia vuonna 2017. Tällä hetkellä Saaren kirkkokuoroon kaivataan laulajia erityisesti alttoääneen! Rohkeasti mukaan harjoituksiin.

Harjoitukset ovat yleensä keskiviikkoisin klo 15.30  -17.00  Saaren seurakuntakeskuksessa.

Kuoroa johtaa Tatjana Korpelainen.

Aivinat

Aivinat-lauluyhtye haluaa laulaa iloista ja toivoa-antavaa musiikkia.  Laulajat tulevat koko Parikkalan kunnan alueelta ja siksi myös esiintymisiä on monenlaisissa tilaisuuksissa koko kunnan alueella.

Aivinoiden oma levy valmistui vuonna 2013. Levyä on myynnissä Parikkalan seurakunnan virastolla. Tuotto käytetään ryhmän toiminnan hyväksi.

Harjoitukset yleensä torstaisin klo 17.30 - 19.00 vuoroviikoin Saaren seurakuntakeskuksessa ja Parikkalan seurakuntatalolla, johtajanaan Elisa Solasaari.