Kesäperhekerho

Perheleiri toimintaa heinäkuun lopulla

Heinäkuussa toimivat kesäperhekerhot ovat perheleirityylillä seurakunnan leirimajalla (Vierevintie 3).

Perhetoimintaa leirimajalla on tiistaina 28.7., torstaina 30.7. ja perjantaina 31.7.

Tiistaina ja torstaina toimintaa on päiväsaikaan klo 10 - 15.00. Tarjolla lämminruoka.

Perjantaina toiminta keskittyy ilta-aikaan klo 15 alkaen. Leiri-ilta loppuu klo.18.30, jolloin voi halutessaan lähteä jo kotiin tai jäädä uimaan ja saunomaan. Nyyttäriruokailu, seurakunta tuo makkarat :)

Leirimaksu tiistaista ja torstaista on 5€/aikuinen ja lapsilta ei maksua.

Kaikkiin leiripäiviin on ruokailujen takia etukäteisilmoittautuminen.

Ilmoittautua voi ajalla 15.6-26.6.2020 pe klo 12 mennessä Johannalle johanna.ronkkonen@evl.fi p.0405616843, ilmoittautuminen jokaiseen päivään erikseen myös iltaan oma ilmoittautuminen.

Kerrothan osallistujien nimet, allergiat, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Lähetämme leiri-inffon sähköpostiisi :)

Kesäperhemuskari

Alkukesästä ei valitettavasti ole muskaritoimintaa.

Perheet kerhossa
Perheet muskarissa