Saaren seurakuntakeskus

Kaivotie 2, 59510 Saari

Saaren seurakuntakeskus

Vuonna 1985 rakennettu Saaren seurakuntakeskus sijaitseen Akonpohjan kuntataajamassa. Suunnittelijanan on ollut Toppinen.

Rakennuksessa on viikoittain kokoontuvia ryhmiä; niin kuorotoimitaa, lähetyspiirejä, lasten kerhotoimintaa kuin aikuisten tapaamisiakin. Muistotilaisuudet, merkkipäivät ja myös kastetilaisuudet ovat yleisiä juhlia, joita tilassa vietetään. Talviaikoina, joka toinen sunnuntai Saaren kirkon jumalanpalvelukset siirtyvät seurakuntakeskukseen.

Tilat on mitoitettu 100 hengelle, kuten myös keittiön varustus.

Tilojen vuokraus

Seurakuntakeskuksen tilaa voi vuokrata erilaisiin kokoontumisiin ja perhejuhliin, yhdessä keittiön kanssa. Tilojen käyttöä voi tiedustella kirkkoherranvirastosta, puhelimitse numerosta 040 1285 350.

Muistotilaisuusvaraukset sovitaan siunaustilaisuusvarauksen yhteydessä kirkkoherranvirastossa, Parikkalassa.

Kaivotie 2, 59510 Saari

Yhteisvastuun vapputapahtuma Saarella

Vapputapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Saaren seurakuntakeskuksella

Kaivotie 2, 59510 Saari

Rippikoulaisten kotiseuturetki ja lähetysoppitunnit

Kaikki rippikoululaiset osallistuvat kotiseuturetkelle osana kotiseurakuntaan tutustumisjaksoa. Yhteiskuljetus Parikkalasta klo 10. Lähetysoppitunnit ja lounas Saaren seurakuntatalossa, jonka jälkeen tutustutaan Saaren kirkkoon, Paakasalmen hautausmaahan, Uukuniemen kirkkoon ja Uukuniemen seurakuntataloon.