Varhaisnuoret

Varhaisnuoret 7 - 14 vuotiaat100vuottailoa_logo_facebook_profiilikuva_2.png

Seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa saa mukavia muistoja ja vietetään hyviä hetkiä kavereiden kanssa, tule mukaan toimintaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen, kuten koulun ja eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Parikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä Parikkalan Ilvekset -partiolippukunnan kanssa.

Donkkis-kerho alakouluikäisille tytöille ja pojille syksyllä 2018

Syksyllä  19.9. alkaa kouluikäisten (2010-syntyneiden ja sitä vanhempien) tyttöjen ja poikien Donkkis-kerho Parikkalassa Pikkupietarin nuortentilassa. Kerho on klo 17-18.30 joka toinen keskiviikko.

Kerho on suunnattu lähinnä 1-4-luokilla oleville tytöille ja pojille. Kerho on monitoimikerho, jossa pyritään tarjoamaan monipuolista tekemistä. Kerhon keskeinen sisältö liittyy Raamatun kertomuksiin ja Raamatun tutuksi tekemiseen erilaisten työskentelyjen kautta : leikit, näytelmät, piirtäminen ja maalaaminen, muotoilu, askartelu ja musiikki, leivonta yms.

Donkkis-kerhoon voit ilmoittautua vaikkapa Donkkis-illassa ke 12.9. Tietoa kerhosta jaetaan myös koulujen kautta.

Keväällä 2019

Kymppisynttäriseikkailu

Vuoden 2019 puolella 10 vuotta täyttäneille tytöille ja pojille järjestetään keväällä huhti-toukokuussa kirkkoseikkailu, johon liittyy myös yöpyminen Uukuniemen kirkossa. Täyskympeille lähetetään seurakunnasta kutsu kirkkoseikkailuun kevään aikana.

Perheretki Tykkimäelle Kouvolaan

Seurakunta järjestää yhden päivän perheretken Tykkimäen huvipuistoon lauantaina 18.5.2019. Ennen huvipuiston laitteiden aukeamista huvipuistossa järjestetään Huvipuisto-jumis. Seurakunta tarjoaa retkelle lähtijöille bussikyydin ja mahdollisuuden ostaa liput etukäteen edulliseen hintaan. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisista, hinnoista ja aikatauluista ilmoitetaan kevään aikana.

Kesällä 2019

Seurakunta järjestää leirimajalla päiväleirejä kouluikäisille tytöille ja pojille juhannuksen jälkeisellä viikolla 25.-28.6.2019. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisista ja leirimaksuista toukokuun aikana.

Varhaisnuoret