Lakanalle painettuja värikkäitä kämmenen kuvia

Toimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille

Varhaisnuoret 7 - 14 vuotiaat

Seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa saa mukavia muistoja ja vietetään hyviä hetkiä kavereiden kanssa, tule mukaan toimintaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen, kuten koulun ja eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Parikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä Parikkalan Ilvekset -partiolippukunnan kanssa.

DONKKIS - KERHO (7-10-vuotialle) PIKKUPIETARISSA

Syksyllä 2019: Joka 2. keskiviikko  klo 16-17 (huom! aika muuttunut) alkaen 4.9.

Kerho on suunnattu eskareille ja 1-4-luokilla oleville tytöille ja pojille. Kerho on monitoimikerho, jossa pyritään tarjoamaan eri kerhokerroilla erilaista tekemistä (piirtäminen, maalaaminen, muovailu, askartelu, laulu, leivonta yms ) Joka kerhokerta on ohjelmassa yhteistä leikkiä ja hartaus.

Kerhonohjaajina ovat nuorisotyönohjaaja Kristiina Rankila sekä aikuiset vapaaehtoisohjaajat Heimo ja Anja Maczulskij sekä Päivä Valkeapää.

Syksyn kerhot: ke 4.9., 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11., 4.12. (nyyttärit).

Pikkupietariin käynti viraston päiväkerhon sisäänkäynnistä ja portaat yläkertaan.

DONKKIS-KERHON LEIKKI-JA PELIVUORO

joka 2. keskiviikko klo 16-17 PARIKKALA-HALLISSA 11.9. alkaen

Donkkis-kerhon kanssa vuoroviikoin keskiviikkoisin on Parikkahallissa leikkiä, peliä ja liikuntaa alakouluikäisille tytöille ja pojille Donkkis-kerhon ohjaajien ohjaamana.

Syksyn leikki-ja pelivuorot: ke 11.9., 25.9.; 9.10., 6.11.; 20.11.

Donkkis Big Night -ilta varhaisnuorille ja perheille

Seurakunta järjestää jälleen syksyllä 2019 Donkkis Big Night-illan  perjantaina 13.9. klo 17.00-19.00 Parikkalan seurakuntatalossa ja sen lähiympäristössä. Ilta sisältää yhteistä ohjelmaa varhaisnuorille ja perheille sekä erilaista toimintaa toimintapisteissä.

Illan tarjoilu järjestetään nyyttikesti-periaatteella eli voit tuoda yhteiseen tarjoilupöytään jotain hyvää naposteltavaa, makeaa tai suolaista.

Iltaa on yhdessä seurakunnan kanssa toteuttamassa partiolaisia Parikkalan Ilveksistä sekä Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen työntekijä Taneli Ukkonen. Illasta tiedotetaan koulujen Wilma-järjestelmän kautta.

Varhaisnuoret