Lakanalle painettuja värikkäitä kämmenen kuvia

Toimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille

Varhaisnuoret 7 - 14 vuotiaat

Seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa saa mukavia muistoja ja vietetään hyviä hetkiä kavereiden kanssa, tule mukaan toimintaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen, kuten koulun ja eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Parikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä Parikkalan Ilvekset -partiolippukunnan kanssa.

Donkkis-kerho alakouluikäisille tytöille ja pojille  keväällä 2019

Syksyllä 2018 alkanut  kouluikäisten (2010-syntyneiden ja sitä vanhempien) tyttöjen ja poikien Donkkis-kerho saa jatkoa myös kevättalvella 2019 Parikkalassa Pikkupietarin nuortentilassa. Kerho on klo 17-18.30 joka toinen keskiviikko.

Kerho on suunnattu lähinnä 1-4-luokilla oleville tytöille ja pojille. Kerho on monitoimikerho, jossa pyritään tarjoamaan monipuolista tekemistä. Kerhon keskeinen sisältö liittyy Raamatun kertomuksiin ja Raamatun tutuksi tekemiseen erilaisten työskentelyjen kautta : leikit, näytelmät, piirtäminen ja maalaaminen, muotoilu, askartelu ja musiikki, leivonta yms.

Kevään kerhokerrat: 23.1., 6.2., 20.2., 6.3., 20.3. ja 3.5. Donkkis Big Night -ilta  ke 15.5. klo 17-19 Parikkalan seurakuntatalossa.

Donkkis Big Night -ilta varhaisnuorille ja perheille

Seurakunta järjestää keskiviikkona 15.5. klo 17-19 Donkkis Big Night-illan Parikkalan seurakuntatalossa ja sen lähiympäristössä. Ilta sisältää yhteistä ohjelmaa varhaisnuorille ja perheille sekä erilaista toimintaa toimintapisteissä. Illan tarjoilu järjestetään nyyttikesti-periaatteella eli voit tuoda yhteiseen tarjoilupöytään jotain hyvää naposteltavaa, makeaa tai suolaista. Iltaa on yhdessä seurakunnan kanssa toteuttamassa partiolaisia Parikkalan Ilveksistä sekä Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen työntekijä Taneli Ukkonen. Illasta tiedotetaan koulujen Wilma-järjestelmän kautta.

Erityiset kutsut lähetetään kaikille vuoden 2019 aikana 10 täyttäville. Kutsuun pyydetään vastaus, jotta voimme varata riittävästi 10-synttärilahjoja Donkkis Big Night-iltaan osallistuville 10-vuotiaille.

Perheretki Tykkimäelle Kouvolaan

Seurakunta järjestää yhden päivän perheretken Tykkimäen huvipuistoon lauantaina 18.5.2019. Lähtö klo 8.00 Parikkalasta seurakunnan virasto takana olevalta parkkipaikalta. Paluukyyti lähtee Tykkimäeltä klo 17.00. Bussikyyti on ilmainen Parikkalan seurakunnan jäsenille. Seurakuntaan kuulumattomille bussimatka (edestakainen) maksaa 10 euroa/lapsi (alle 15 v. ) ja 20 euroa/ aikuinen tai yli 15-vuotias. Seurakunta tarjoaa retkelle lähtijöille mahdollisuuden ostaa liput etukäteen edulliseen hintaan.

Ennen huvipuiston laitteiden aukeamista huvipuistossa järjestetään Huvipuisto-jumis. Alueella on eri tasoisia ruokailupaikkoja. Mukaan voi ottaa myös omat eväät. Meno-sekä tulomatkalla pysähdymme lyhyellä paussilla huoltoasemalla.

Ilmoittautuminen retkelle 16.4. mennessä Kristiina Rankilalle sähköpostitse: kristiina.rankila@evl.fi. Huom ! Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita:

- lähtijöiden nimet ja oletteko Parikkalan seurakunnan jäseniä,

- aikuisen/huoltajien nimet ja GSM-puhelinnumerot , tieto, jos tulette kyytiin välipysäkiltä

- lasten iät ja pituus ja etukäteen varattavat rannekkeet, joilla pääsee laitteisiin:

alle 120 cm lapset, ranneke 24 euroa (pääsy laitteisiin, jotka on tarkoitettu lapsille alle 120 cm),  120 cm tai sitä pidemmät lapset sekä aikuiset ranneke 30 euroa,  maksavan aikuisen (30 euron ranneke) seurassa alle 90 cm lapset pääsevät ilmaiseksi laitteisiin, jotka on tarkoitettu alle 90 cm lapsille.

Tutustu Tykkimäen kotisivulla esiteltyihin huvipuistolaitteisiin:

Kesällä 2019

Alakouluikäisten päiväleirit leirimajalla juhannuksen jälkeisellä viikolla

Seurakunta järjestää leirimajalla päiväleirejä alakouluikäisille tytöille ja pojille juhannuksen jälkeisellä viikolla 25.-28.6.2019  yhdessä kunnan nuorisotoimen ja Eksoten kanssa.

Leiri-info ja tieto ilmoittautumisesta jaetaan toukokuun alussa koulujen Wilma-järjestelmän kautta. Ilmoittautua voi yhdelle tai useammalle päiväleirille. Leiripäiviin otetaan maksimissaan 30 lasta /päivä. Leiripäivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 12 lasta. Päiväleirien maksu on 10 euroa/päivä Parikkalan seurakunnan jäsenille, 15 euroa/päivä muiden seurakuntien jäsenille ja 25 euroa/päivä ei-seurakunnan jäsenille.

.

Varhaisnuoret