Lakanalle painettuja värikkäitä kämmenen kuvia

Toimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille

Varhaisnuoret 7 - 14 vuotiaat

Seurakunnan varhaisnuorten toiminnassa saa mukavia muistoja ja vietetään hyviä hetkiä kavereiden kanssa, tule mukaan toimintaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen, kuten koulun ja eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Parikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee yhteistyötä Parikkalan Ilvekset -partiolippukunnan kanssa.

TIEDOTE: KEVÄÄN DONKKIS-KERHOT ON PERUTTU KORONAEPIDEMIAAN LIITTYVIEN KOKOONTUMISRAJOITUSTEN VUOKSI.

KERHOJEN ALOITUKSESTA ILMOITETAAN KERHOLAISILLE SUORAAN JA KOULUJEN KAUTTA.

Perinteistä perheretkeä Tykkimäelle ei järjestetä tänä keväänä.

VOIT SEURATA KEVÄÄN 2020 AIKANA FACEBOOKISTA PARIKKALAN SEURAKUNTA/NUORISOTYÖ- SIVULLE PÄIVITTYVIÄ LASTEN KIRKKO-VIDEOITA YM. TÄSTÄ LINKISTÄ: https://www.facebook.com/parikkalanseurakuntanuorisotyo/

DONKKIS - KERHO (7-10-vuotialle) PIKKUPIETARISSA

Pikkupietariin käynti viraston päiväkerhon sisäänkäynnistä ja portaat yläkertaan.

DONKKIS-KERHON LEIKKI-JA PELIVUORO

joka 2. keskiviikko klo 16-17 PARIKKALA-HALLISSA

Donkkis Big Night -ilta varhaisnuorille ja perheille

TIEDOTE: KORONAEPIDEMIAN TAKIA KEVÄÄN DONKKIS BIG NIGHT- ILTA ON PERUTTU.

Donkkis Big Night-illat järjestetään keväisin ja syksyisin Parikkalan seurakuntatalossa ja sen lähiympäristössä. Ilta sisältää yhteistä ohjelmaa varhaisnuorille ja perheille sekä erilaista toimintaa toimintapisteissä.

Illan tarjoilu järjestetään nyyttikesti-periaatteella eli voit tuoda yhteiseen tarjoilupöytään jotain hyvää naposteltavaa, makeaa tai suolaista.

Iltaa on yhdessä seurakunnan kanssa toteuttamassa partiolaisia Parikkalan Ilveksistä sekä Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen kanssa. Illoista tiedotetaan koulujen Wilma-järjestelmän kautta.

Varhaisnuoret