Lähetyksen myyjäiset

Lähetys

Lähetys on seurakunnan ja koko kirkon yhteinen asia. Jokaisella seurakunnalla on omia nimikkolähettejä ja -kohteita, joita seurakunta tukee.

Lähetyksessä voit olla mukana rukoilemalla, osallistumalla lähetyspiireihin tai tapahtumiin. Nimikkolähetteihin voi olla myös kirjeitse yhteydessä. Lähetyspiirit tukevat lähetystyötä keräämällä varoja lähetystyön hyväksi vapaaehtoisin lahjoituksin, kolehdein, kahvirahana ja arvonnoilla.

Lähetyspiirit

Seurakunnassamme toimii tällä hetkellä 14 lähetyspiiriä joihin jokainen on tervetullut. Lähetyspiirit kokoontuvat eri puolilla seurakuntaa joko kodeissa tai seurakunnan tiloissa.

Lähetyspiireissä juodaan kahvit, pidetään hartaus, kuullaan tuoreimmat terveiset nimikkoläheteiltä ja puhutaan lähetyksestä. Joissain piireissä tehdään myös käsitöitä tai pidetään arpajaiset.

Lähetyspiirien ajat ja paikat saat selville kirkollisista ilmoituksista tai kysymällä lähetyssihteeriltä, Heini Meuroselta.

Lähetyssoppi

Lähetyssoppi sijaitsee Parikkalan seurakuntatalolla. Soppi on auki käsityöpiirin aikana parittoman viikon keksiviikkona klo 12-14.

Sopessa on myynnissä käsitöitä esim villasukkia, lapasia ja kasseja sekä askartelutöitä, kuten  kortteja.

kädet maapallon ympärillä