Lähetyksen myyjäiset

Lähetys

Lähetystyö on evankeliumin julistamista Jeesuksen antaman lähetyskäskyn mukaisesti. Se on Jumalan Sanan ja rakkauden levittämistä sanoin ja teoin. Lähetystyö on kaikki työalat läpäisevä kirkon perustehtävä.

Jokaisella seurakunnalla on omia nimikkolähettejä ja -kohteita, joita seurakunta tukee. Parikkalan seurakunnan nimikkolähettien yhteystiedot saat lähetyssihteeri, Heini Meuroselta.

Lähetyksessä voit olla mukana rukoilemalla, osallistumalla lähetyspiireihin tai tapahtumiin. Nimikkolähetteihin voi olla myös kirjeitse yhteydessä. Lähetyspiirit tukevat lähetystyötä keräämällä varoja lähetystyön hyväksi vapaaehtoisin lahjoituksin, kolehdein, kahvirahana ja arvonnoilla.

Lähetyksen sopimuksia on päivitetty alkuvuodesta 2021 ja olemme saaneet kaksi uutta nimikkolähettiä. He ovat Pasi Pitkänen Suomen Lähetysseurasta ja Miia da Silva Medialähetys Sanansaattajista eli Sansasta. Tässä heidän esittelyvideonsa.

Pasi Pitkänen, Kambodzha

Miia da Silva, Irlanti

Lähetyspiirit

Seurakunnassamme toimii tällä hetkellä 14 lähetyspiiriä joihin jokainen on tervetullut. Lähetyspiirit kokoontuvat eri puolilla seurakuntaa joko kodeissa tai seurakunnan tiloissa.

Lähetyspiireissä pidetään hartaus, kuullaan tuoreimmat terveiset nimikkoläheteiltä ja puhutaan lähetyksestä. Joissain piireissä tehdään myös käsitöitä tai pidetään arpajaiset.

Lähetyspiirien ajat ja paikat saat selville kirkollisista ilmoituksista tai kysymällä lähetyssihteeriltä, Heini Meuroselta.

Lähetyssoppi

Lähetyssoppi sijaitsee Parikkalan seurakuntatalolla. Soppi on auki käsityöpiirin aikana parillisen viikon keskiviikkona klo 12-14 tai sopimuksen mukaan.

Sopessa on myynnissä käsitöitä esim villasukkia, lapasia ja kasseja sekä askartelutöitä, kuten  kortteja.

kädet maapallon ympärillä