Vapaaehtoiseksi Parikkalan seurakuntaan

Seurakunnassamme on paikka monille vapaaehtoisille! Tässä joitakin esimerkkejä:

• Myyjäisiin, tilaisuuksiin ja tempauksiin ja niiden järjestelyihin avustajia
  • Yhteisvastuun kerääjiksi
  • Ohjelman esittäjiä tilaisuuksiin, esim. laulajia, lausujia, soittajia
  • Vapaaehtoisia ryhmien vetäjiä jumalanpalvelustehtäviin, kerhonohjaajiksi varhaisnuorisotyöhön, kerhomummoksi tai -papaksi
  • valokuvaajia tallentamaan tapahtumia seurakunnan arkistoon ja tiedotustyöhön
  • pyhäkoulunopettajaksi
  • kirjojen (esim. virsikirjojen) päälystäjiksi....

Tuleeko mieleesi jotain muuta, missä voisit palvella? Ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin!

Virkistyspäivä vapaaehtoisille

Sunnuntaina 11.6. on virkistyspäivä seurakunnassa toimiville vapaaehtoisille. Päivä aloitetaan klo 10 messulla Parikkalan kirkossa. Messun jälkeen siirrymme leirimajalle, jossa meillä on ruokailu ja ohjelmaa. Ilmoittaudu ruokailua varten viimeistään 2.6. mennessä perhetyönohjaaja-Jaananalle p. 040 561 6843. Ilmoitathan myös mahdolliset ruokarajoitteesi.

Joulukuvaelmassa paimenet kedolla
Vapaaehtoisia Kulje jouluun -tapahtuman joulukuvaelmassa Parikkalan kirkon pihalla 1. adventin aattona 2016.