Kinkeriperinne alkaa Parikkalasta su 4.2. klo 10 perhemessulla

25.1.2018 12.48

Kinkerit ennen_THUMB.jpg

Parikkalan seurakunnassa järjestetään talven ja kevättalven aikana perinteisesti kinkerit.

Kinkerit aloitetaan Parikkalasta su 4.2. klo 10 perhemessulla Parikkalan kappelissa. Messun jälkeen kokoonnutaan n. klo 11.30 keittolounaalle seurakuntatalolle.

Ruokailun jälkeen aloitetaan kinkeriopetus, aiheena rukous. Koska kyseessä on perhekinkerit on lapsille ja aikuisille oma ohjelmansa.

Kinkeriläksy Parikalassa: Katekismuksesta luvut 42 ja 43, Raamatusta Matt. luvut 6 ja 7, Virret 271 ja 313.

Uukuniemen kinkerit pidetään Uukuniemen seurakuntatalolla to 8.2. klo 13 eläkeikäisten kerhon yhteydessä.

Saaren kinkerit pidetään Saaren seurakuntakeskuksessa su 18.3. klo 10 alkavan perhemessun jälkeen. Tarjolla messun jälkeen keittolounasta ennen kinkereitä.