Uutislistaukseen

Hautausmaan kuva

Kesän 2020 haudanhoitoasiaa!

17.1.2020 09.20

Kun talvi  tänä vuonna keikkuen tulevi ja menevi, on hyvä muistutella jo  kesän 2020 haudanhoitoasioita.

Haudanhoitotarjouslaskut lähetämme viikolla 14 ja 15. Tarjouslasku on aina samanlainen kuten aikaisemminkin asiaks on saanut.

Jos tiedätte tai haluatte vaihtaa esimerkiksi edellisvuotena tulleen kesätarjouslaskun viideksi tai kymmeneksi vuodeksi, pyydämme ottamaan teitä yhteyttä jo ennen laskujen saamista taloustoimistoon teija.paakkinen@evl.fi tai p.040 1283 773 (ma-ti ja to-pe klo 9-12)

Pääasia on, että ette itse muuta laskun summaa, vaan otatte yhteyttä taloustoimistoon, jos haluatte muutosta tarjouslaskuun.

Maksaessanne tarjouslaskua, on ehdottoman tärkeä maksaa tarjous siinä olevalla viitteellä. Viite yksilöi haudan ja sen perusteella tiedämme mikä hauta otetaan hoitoon.

Tarjouslaskun maksettua, tarjous muuttuu automaatisesti sen pituiseksi sopimukseksi jona tarjous on teille tullut. Koska kyseessä on tarjouslasku, jos päätättekin itse hoitaa omaistenne hautaa, ei tästä koidu teille mitään kuluja, vaan jätette yksinkertaisesti tarjouksen vain maksamatta.

Jos haluatte kattavampaa tietoa haudanhoidosta, löydätte tietoa Info ja asiointi tai Hautausmaa osiosta kotisivuiltamme.