Kolmen taiteilijan taidenäyttely seurakunnan tiloissa alkaa su 3.2.2019

23.1.2019 12.35

Lapin mökki

Kolme  taiteilijaa: Parikkalan seurakunnan kappalainen Raimo Luukkanen ja Saarelta Anja Naukkarinen ja Irma Hinkkanen tuovat seurakunnan tiloihin omaa taidettansa.

Taidenäyttely avaa ovensa Parikkalan pienessä salissa yhteisvastuutilaisuuden nimissä, sekä Saaren seurakuntkeskuksessa su 3.2.2019 ja päättyy Parkkalassa ja Saarella seurakuntakeskuksella pidettävään yhteisvastuurokkatapahtumaan ma 18.2.2019.

Ajatuksena on, että aina kun tilassa on muuta ohjelmaa voi taidenäyttelyyn tutustua.

Näyttelyyn on vapaa pääsy, jos haluat lahjoittaa yhteisvastuukeräykselle pienen summan, on lipas sitä varten näyttelytilassa. Tämän vuoden yhteisvastuukeräys kohdennetaan nuoriin Suomessa sekä maailmalla ja heidän opiskelupaikkoihinsa ja mahdollisuuksiinsa opiskella.